Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Intel core duo u Tehnologija i Tehnika forumu; molim vas moze li mi neko obajsnit ovo monozenje memorije kod intel core duo procesora zna da se ghz mnoze ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 17-01-08, 17:43   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-07-07
Poruka: 162
denona100
Exclamation Intel core duo

molim vas moze li mi neko obajsnit ovo monozenje memorije kod intel core duo procesora zna da se ghz mnoze npr ako neko ima 1.86 onda ce on ima 4 i nesto ghz jel to tako vrijedi i za gravicku ako neko ima 256 mb da ce onda imat 512mb graficku i ako je to istina jel se jos nesto mozi od memorije
Star 17-01-08, 17:45   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,168
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Intel core duo

O čemu ti točno pričaš? ništa se ne množi neema core dou procesora na taktu 4GHz... možda misliš na zbrajanje cacea, za svaku jezgru posebno u ukupan zboroj, ali to je je u MB, a ne Hz-ima... a kod grafičke m je još manje jasno što bi ti množi... eventualno takt u usporedbi DDR, DDR2 i DDR3 standarda...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 17-01-08, 17:46   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,310
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

a kaj je tebi*?? kaj kakash...kakava ti to teorija daj objasni..proc se mnozi a grafa se zbraja...joj da i ja sam glup..
ne kuzim zakaj se pokushavas napraviti glup..to trebas raditi na malo drugaciji nacin..
daj pusti ga..vish da oce samo na sebe skrenuti pozornost..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 17-01-08, 17:47   #4 (permalink)
Regularni forumas

denona100

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
O čemu ti točno pričaš? ništa se ne množi neema core dou procesora na taktu 4GHz... možda misliš na zbrajanje cacea, za svaku jezgru posebno u ukupan zboroj, ali to je je u MB, a ne Hz-ima... a kod grafičke m je još manje jasno što bi ti množi... eventualno takt u usporedbi DDR, DDR2 i DDR3 standarda...
ja po tvom odgovoru znam da ti nemas intel core duo procesor pa bi molim nekoga ko ima da odgovori neda mi se sad tebi posebno objasnjavat onaj ko ima intel i dobro se kuzi u komjuter on zna o cemu je rijec
Star 17-01-08, 17:48   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

Vuxs je offline  
Star 17-01-08, 17:48   #6 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Dok sam ja učio građu procesora ti si papao pasirane jabuke i banane, tako ne vidim smisla u tvom odgovoru...
_Aris_ je offline  
Star 17-01-08, 17:49   #7 (permalink)
Regularni forumas

denona100
Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
a kaj je tebi*?? kaj kakash...kakava ti to teorija daj objasni..proc se mnozi a grafa se zbraja...joj da i ja sam glup..
ne kuzim zakaj se pokushavas napraviti glup..to trebas raditi na malo drugaciji nacin..
daj pusti ga..vish da oce samo na sebe skrenuti pozornost..
kaj onda komentiras jesi bistar

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Dok sam ja učio građu procesora ti si papao pasirane jabuke i banane, tako ne vidim smisla u tvom odgovoru...
kaj mislis ako si glavni na ovom forumu da me smijes zajebavat nemoj onda komentirati ovakve gluposti

Zadnji Uredio daidza : 17-01-08 u 19:03.
denona100 je offline  
Star 17-01-08, 17:50   #8 (permalink)
V.I.P. Član

ja nisam bistar..neznam di sam napisao da sam bistar a kamoli tochan..ja sam ti ko mutna voda kaj teche uz brijeg...

e kvazi kopjuterashu daj mi reci kak si dobio da je 1.86x1.86=4 i neshto????
Vuxs je offline  
Star 17-01-08, 17:52   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: denona100 Pogledaj Poruke
kaj mislis ako si glavni na ovom foriumu da me smijes zajebavat nemoj onda komentirati ovakve gluposti
Ne znam ko tu koga zajebava... ja sam odslušao 5 predmeta u kojima je tema bila građa procesora, a ti koji nemaš pojma o čemu pričaš, kažeš meni da ne odgovaram na pitanje ako nisam stručan... btw. možda samo nisam razumio pitanje, jer pišeš ko da ti fale slova na tipkovnici...
ajde, neću komentirati, da vidim kakvi će biti ostali komentari...

Citat:
to ne može biti ništa iznad 1.86, jer se takt ne množi... on jednstavno obavi dvije instrukcije istovremeno... ali ne pri većem taktu... to je kao da kažeš da ćeš sa dva brža kamiona prevesti više tereta od točke A do B, nego sa dva takva ista pri manjoj brzini...

Zadnji Uredio _Aris_ : 17-01-08 u 17:54.
_Aris_ je offline  
Star 17-01-08, 17:54   #10 (permalink)
Regularni forumas

denona100

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
ja nisam bistar..neznam di sam napisao da sam bistar a kamoli tochan..ja sam ti ko mutna voda kaj teche uz brijeg...

dobro sjebaoo sam se ghz se zbrajaju pa ispadne 3.72 daj nemoj kometirati ako se nekuzis dosadan si s glupim pitanjima ja ocu da mi neko pomogne a ti se tu pravis pametan
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103