| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Intel core duo u Tehnologija i Tehnika forumu; molim vas moze li mi neko obajsnit ovo monozenje memorije kod intel core duo procesora zna da se ghz mnoze ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | molim vas moze li mi neko obajsnit ovo monozenje memorije kod intel core duo procesora zna da se ghz mnoze npr ako neko ima 1.86 onda ce on ima 4 i nesto ghz jel to tako vrijedi i za gravicku ako neko ima 256 mb da ce onda imat 512mb graficku i ako je to istina jel se jos nesto mozi od memorije ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,168
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Intel core duo O čemu ti točno pričaš? ništa se ne množi neema core dou procesora na taktu 4GHz... možda misliš na zbrajanje cacea, za svaku jezgru posebno u ukupan zboroj, ali to je je u MB, a ne Hz-ima... a kod grafičke m je još manje jasno što bi ti množi... eventualno takt u usporedbi DDR, DDR2 i DDR3 standarda...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Intel core duo a kaj je tebi*?? kaj kakash...kakava ti to teorija daj objasni..proc se mnozi a grafa se zbraja...joj da i ja sam glup.. ne kuzim zakaj se pokushavas napraviti glup..to trebas raditi na malo drugaciji nacin.. daj pusti ga..vish da oce samo na sebe skrenuti pozornost.. |
| |
| | #4 (permalink) | |
![]() | Re: Intel core duo Citat:
jec
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Intel core duo Dok sam ja učio građu procesora ti si papao pasirane jabuke i banane, tako ne vidim smisla u tvom odgovoru...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Citat:
![]() ![]() kaj mislis ako si glavni na ovom forumu da me smijes zajebavat nemoj onda komentirati ovakve gluposti
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI Zadnji Uredio daidza : 17-01-08 u 19:03. | |
| |
| | #9 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Intel core duo Citat:
ajde, neću komentirati, da vidim kakvi će biti ostali komentari... Citat:
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 17-01-08 u 17:54. | ||
| |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: Intel core duo Citat:
anjima ja ocu da mi neko pomogne a ti se tu pravis pametan
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |