| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Intel core duo u Tehnologija i Tehnika forumu; aris bokte..nisi ti kvazi isss (vech je mislio da sam mu udjelio komentar ) pa vish da sam ti pomogel..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Intel core duo aris bokte..nisi ti kvazi isss (vech je mislio da sam mu udjelio komentar )pa vish da sam ti pomogel..skuzil si da se zbraja..to ti je ko amd.. 4000+ 5000+ reklama...nish drugo..i kaj osh imam i ja dvomotorca... |
| |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 174
![]() | Citat:
sada ste mi sjebali cjelu temu hvala ![]() to ti je bio i cilj
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI Zadnji Uredio _Aris_ : 17-01-08 u 18:01. | |
| |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Intel core duo Sve i da se zbraja po principu dva procesora dva takta... paralelno izvršavanje instrukcija... rast brzine izvršavanja instrukcija ne raste s porastom broja jezgri dva puta... tako da ni to ne funkcionira... ti si zamislo kak nešto ima logike i sad to pitaš kao da je relevantno pitanje, a nema veze sa praksom niti zdravim razumom.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 174
![]() | Re: Intel core duo Citat:
![]() ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| |
| | #17 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Intel core duo
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

)

to ti je bio i cilj