| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Internet u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako, za mjesec dana se selim. i problem je što u novoj kući nemogu uzet adsl jer ga još nisu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Internet ovako, za mjesec dana se selim. i problem je što u novoj kući nemogu uzet adsl jer ga još nisu uveli tam. također nema ni telefonske linije još najmanje 3 mjeseca(što mi ne igra ulogu jer ionako se ni nebi spajao prek dial upa). moje pitanje: šta mi preostaje? koje su mi mogućnosti za internet? ako vam nebi bio problem nabrojat neke opcije i malo sam objasnit šta i kako pa da se znam raspitat. hvala ![]()
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Internet za T-Com ADSL imaš samo jednu opciju, a to je : Skupit 16 ljudi u svom selu koji žele da im se uvede ADSL, svim moraju potpisat peticiju, odeš u T-Com i predaš zahtjev....malo zajebano za skupit, ali moguće. .....ili nabavi varjls karticu od Vip-a 200kn (512mb) mjesečno... priključenje samo 0,91 kn
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Internet kabelski internet? modem? spoji se prek mobitela? ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Internet ja imam kabelski i nemam nikakvih problema (barem nisam imao do sad a vec ga dugo imam). stvarno nemam zamjerki. stabilan je konstantno Evo 192/128 do 1 Gige prometa ti je 79 Kn. Svaki dodatni giga prometa ti je 20 kn (ali ako potrosis npr. 500mb uzte ce ti 10 kuna - sve ovisi kolko potrosis) a iznad 5 giga dodatnog ti je cak i neki veci pooust na količinu.. i tak..
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Super Internet TV v6.2.0.0 | Imperijal | Recycle Bin | 10 | 04-02-06 01:45 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:26 |
| Auto Search Opcija u Internet Exploreru | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 26-10-05 16:43 |
| Promjenite Internet Explorer "title" | Kristijan | Računala | 0 | 30-09-05 16:36 |
| Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] | Baltazar | Računala | 5 | 02-08-05 13:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

---ex moderator---