| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Internet u Tehnologija i Tehnika forumu; ima svakakvih brzina, ali meni je ovo dovoljno.. i da! moras imati speljanu kabelsku a uvađanje interneta mislim da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Internet ima svakakvih brzina, ali meni je ovo dovoljno.. i da! moras imati speljanu kabelsku a uvađanje interneta mislim da je neka sića
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Internet Citat:
, dvaput sam ih zvao, i samo seru da oni to imaju unaprijed predviđeno itd, itd....![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Internet pa skupi 14 i dodaj svoj ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Super Internet TV v6.2.0.0 | Imperijal | Recycle Bin | 10 | 04-02-06 01:45 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:26 |
| Auto Search Opcija u Internet Exploreru | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 26-10-05 16:43 |
| Promjenite Internet Explorer "title" | Kristijan | Računala | 0 | 30-09-05 16:36 |
| Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] | Baltazar | Računala | 5 | 02-08-05 13:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.

---ex moderator---