| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] u Tehnologija i Tehnika forumu; Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP An interesting and fresh feature in Internet Explorer 7 (Beta). “Phishing” ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-07-05
Poruka: 536
![]() ![]() | Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP An interesting and fresh feature in Internet Explorer 7 (Beta). “Phishing” has become one of the top problems in our internet lives, just like viruses, trojans and most of all spyware. We, users, mainly find “Phishing” in our emails, where spammers take advantage in acquiring our personal details and login details of popular websites. made it a priority to help solve this problem by including this element in IE 7 (Beta). Download : IE 7 beta 1 |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] Citat:
Nebi Operu mijenjo nizakoji drugi browser... tu i tamo možda firefox malo...Fuj jeste vidjeli kak izgleda novi internet explorer... e gadi mi se... :bljivanje, od spywarea će bit siguran moj drek a ne IE
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] A drek ce sigurno biti sigurniji jer se on ne nalazi u kompjuteru (na hardu) . IE 7? Ma sto ce mi i to jos beta. Ne vjerujem ja nikakvim IE-ima previse. Koristim IE jer moram, zasto moram pitate se? Zato jer moj ZoneAlarm firewall usporava Operu i Firefox, a jedino IE radi kako treba! ov Firewall ne zelim gasiti jer onda nisam siguran dok surfam, ovako s ukljucenim mi se cisto đejbej . Jel ima ko kakvo rijesenje?
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] Nešto nisi dobro napraio... ja imam ZoneAlarm i Opera mi leti od brzine... a i firefoxica je brza iako imam uključen ZoneAlarm
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] A jebote sta nisam dobro napravio dozvolim Firefoxu i Operi da radr sto hoce, ono sve kvacice im stavim, i svejdeno nece tek kada iskljucim ZA onda je OK... Jebo mu sto da napravim da to sredim mmm
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: beta, download, explorer, internet, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najbolji strijelci Serie A 2005/2006 | Maximus84 | Nogomet | 35 | 19-02-06 16:32 |
| Serie A | Silver | Nogomet | 35 | 27-10-05 18:44 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:11.

Nebi Operu mijenjo nizakoji drugi browser... tu i tamo možda firefox malo...
. IE 7? Ma sto ce mi i to jos beta. Ne vjerujem ja nikakvim IE-ima previse. Koristim IE jer moram, zasto moram pitate se? Zato jer moj ZoneAlarm firewall usporava Operu i Firefox, a jedino IE radi kako treba!
ov Firewall ne zelim gasiti jer onda nisam siguran dok surfam, ovako s ukljucenim mi se cisto đejbej
. Jel ima ko kakvo rijesenje?
mmm