| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Internet Explorer download u Tehnologija i Tehnika forumu; ja imam pincha, nediraj pincha... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-04
Poruka: 162
![]() | Citat:
| |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned | Citat:
činjenica je da je najveći uzrok zaraza na internetu IE i gotovo. to kaj Firefox ima rupe ne znači da je IE bolji.... uostalom, kad smo već tak pametni kolega, dajte mi recite koliki postotak koda dijele IE i OE?... onak da ustvrdimo neke stvari, recimo zakaj neki exploiti probijaju i jedno i drugo... ne da mi se, imo sam ovu raspravu sa hrpom ljudi koji ne vide niš osim M$a i kaj da se sad svađam s tobom? sve novosti koje IE7 donosi su pokupljene iz Opere i FFa.... da Firefox nije uzeo preko 10% tržišta ajde ti meni reci kad bi M$ izdao IE7? i budi realan (ako možeš). inače imam instaliran i FF i IE i Operu...to mi je poso... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
Poruka: 335
![]() | nazivciraju me ovakve rasprave jer svaki cigo svoga konja hvali. a mišljenja drugih ljudi se, u pravilu, neuvažavaju. Pa ako ćovjek koristi IE neka ga koristi njegov problem. Ali ne, odmah ga se treba razapeti. Mislim svi browseri imaju mane i prednosti (s mojeg gledišta, ne obicnog korisnika nego nekoga ko treba napraviti stvar da šljaka na svim browserima). I ja ih imam sve, i dosta verzija, i nemogu niti za jednog reci da je bolji od drugog.
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
![]() | Citat:
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned | Citat:
slažem se, ali reklamirat betu nečeg kaj je, budimo realni, ipak veliki sigurnosni problem i onda još držat lekcije s visine i mene naživcira... ne postoji savršeni browser, ali da IE nije tolko pun rupa ne bi ni pisci virusa i ostalog smeća toliko piskarali... ActiveX je najveća mana jer dozvoljava instaliranje koječega na računala, a da vlasnik nije ni svijestan. Nisam jednom bio u prilici da idem nekome kome komjuteri nisu omiljena igračka objašnjavat kaj je kaj.... i dobiješ onaj "tele u šarena vrata" pogled... daj ti nekom objasni kak se to preko ActiveX kontrole uz pomoć JavaScripta može instalirat neki trojanac sa servera koji se nalazi u Rusiji ... ili ajde ti nekome objasni da jebeni JPEG može sadržavat sličan kod.... Zato, kad je "kolega" išao držat predavanje, malo sam si dao oduška... BTW :: bavimo se istim poslom, pa znam koja je muka dobit recimo CSS da ti radi makar u IE, FF i Operi... da ne pričam da sam instalirao Linux nedavno i ostao PAAF!!!!111 kad sam vidio da je moja vlastita stranica sjebana... naime Linux nema Arial pa je sve ošlo u *BEEP*.... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() | ups zeznio sam se. blush de ili pobrišite ovaj post ili zanemarite i procitajte ovaj dole
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : Zadnji Uredio reddwarf : 06-12-05 u 12:59. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]() | Citat:
O.T. problem fonta na raznim platformama se, makar djelomično, rijesi na nacin: <style> <!-- .nesto{ font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; } --> </style> ukoliko si vec riješio problem ili si našo bolji zanemari
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : | |
| | |
![]() |
| Tagovi: download, explorer, internet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 04-02-07 00:12 |
| Unlimited Rapidshare Downloads (C/P) | _Aris_ | Recycle Bin | 2 | 06-01-06 12:55 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:26 |
| Kako pokrenuti Internet Explorer bez ikakvih ikona, tools i status barova? | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 26-10-05 16:41 |
| Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] | Baltazar | Računala | 5 | 02-08-05 13:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.

: