Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Internet Explorer download u Tehnologija i Tehnika forumu; ja imam pincha, nediraj pincha...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-12-05, 16:05   #11 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
ja imam pincha, nediraj pincha
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-05, 16:14   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Citat:
Pravi autor: reddwarf
ja sam web programer, i uvjek me nasekiraju ovakve rasprave.

a ja to usporedim sa pitbullom i nekim malim rđavim psićem ala pinch ili nedo bog pekinezer.
pošto si web programer... zakaj te takve rasprave živciraju?
daj reci....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-05, 20:45   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-08-04
Poruka: 162
Dži je zabranio reputaciju
Citat:
Pravi autor: silence
ah...dragi kolega.... koji od njih ima ActiveX kontrole?
to je ono što dozovoljava da se sranja instaliraju bez znanja korisnika...

IE?.. ooops....

jedina rupa koju ovdi vidim je rupa u nečijoj glavi, ali neću biti bezobrazan pa reći na koga mislim....
Oprosti kolega... Ja primjerice imam IE ali nemam uključen activeX. Očito niste znali da skoro svaki softver ima neke mogućnosti da se prilagodi korisniku. Ali ipak to je malo naprednije stvari. Držimo se onoga "install", "next" i "finish" da se ne izgubimo
Odgovori sa citatom
Star 05-12-05, 20:52   #14 (permalink)
Banned

silence
Citat:
Pravi autor: Dži
Oprosti kolega... Ja primjerice imam IE ali nemam uključen activeX. Očito niste znali da skoro svaki softver ima neke mogućnosti da se prilagode korisniku
yawn... samo ti uživaj u IE.... ja sam imo i isključen ActiveX i pop-up blocker i ostala sranja prije 3 godine....

činjenica je da je najveći uzrok zaraza na internetu IE i gotovo.
to kaj Firefox ima rupe ne znači da je IE bolji....

uostalom, kad smo već tak pametni kolega, dajte mi recite koliki postotak koda dijele IE i OE?... onak da ustvrdimo neke stvari, recimo zakaj neki exploiti probijaju i jedno i drugo...

ne da mi se, imo sam ovu raspravu sa hrpom ljudi koji ne vide niš osim M$a i kaj da se sad svađam s tobom?

sve novosti koje IE7 donosi su pokupljene iz Opere i FFa....

da Firefox nije uzeo preko 10% tržišta ajde ti meni reci kad bi M$ izdao IE7? i budi realan (ako možeš).

inače imam instaliran i FF i IE i Operu...to mi je poso...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-05, 23:46   #15 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
ja imam instaliran IE, FF, nema boljeg browsera kolega od FF
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-05, 08:52   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-05-05
Godina: 28
Poruka: 335
reddwarf se izdvaja iz mase
nazivciraju me ovakve rasprave jer svaki cigo svoga konja hvali.
a mišljenja drugih ljudi se, u pravilu, neuvažavaju.

Pa ako ćovjek koristi IE neka ga koristi njegov problem. Ali ne, odmah ga se treba razapeti.

Mislim svi browseri imaju mane i prednosti (s mojeg gledišta, ne obicnog korisnika nego nekoga ko treba napraviti stvar da šljaka na svim browserima). I ja ih imam sve, i dosta verzija, i nemogu niti za jednog reci da je bolji od drugog.
Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... :
reddwarf je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-05, 08:54   #17 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Kristijan
ja imam pincha, nediraj pincha
Imo sam ga i ja, totalno spaljen đukac
Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... :
reddwarf je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-05, 10:39   #18 (permalink)
Banned

silence
Citat:
Pravi autor: reddwarf
nazivciraju me ovakve rasprave jer svaki cigo svoga konja hvali.
a mišljenja drugih ljudi se, u pravilu, neuvažavaju.

Pa ako ćovjek koristi IE neka ga koristi njegov problem. Ali ne, odmah ga se treba razapeti.

Mislim svi browseri imaju mane i prednosti (s mojeg gledišta, ne obicnog korisnika nego nekoga ko treba napraviti stvar da šljaka na svim browserima). I ja ih imam sve, i dosta verzija, i nemogu niti za jednog reci da je bolji od drugog.

slažem se, ali reklamirat betu nečeg kaj je, budimo realni, ipak veliki sigurnosni problem i onda još držat lekcije s visine i mene naživcira...

ne postoji savršeni browser, ali da IE nije tolko pun rupa ne bi ni pisci virusa i ostalog smeća toliko piskarali...
ActiveX je najveća mana jer dozvoljava instaliranje koječega na računala, a da vlasnik nije ni svijestan.

Nisam jednom bio u prilici da idem nekome kome komjuteri nisu omiljena igračka objašnjavat kaj je kaj.... i dobiješ onaj "tele u šarena vrata" pogled... daj ti nekom objasni kak se to preko ActiveX kontrole uz pomoć JavaScripta može instalirat neki trojanac sa servera koji se nalazi u Rusiji ... ili ajde ti nekome objasni da jebeni JPEG može sadržavat sličan kod....

Zato, kad je "kolega" išao držat predavanje, malo sam si dao oduška...

BTW :: bavimo se istim poslom, pa znam koja je muka dobit recimo CSS da ti radi makar u IE, FF i Operi... da ne pričam da sam instalirao Linux nedavno i ostao PAAF!!!!111 kad sam vidio da je moja vlastita stranica sjebana... naime Linux nema Arial pa je sve ošlo u *BEEP*....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-05, 12:56   #19 (permalink)
Regularni forumas

ups zeznio sam se. blush

de ili pobrišite ovaj post ili zanemarite i procitajte ovaj dole

Zadnji Uredio reddwarf : 06-12-05 u 12:59.
reddwarf je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-05, 12:56   #20 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: silence
slažem se, ali reklamirat betu nečeg kaj je, budimo realni, ipak veliki sigurnosni problem i onda još držat lekcije s visine i mene naživcira...

CUT

BTW :: bavimo se istim poslom, pa znam koja je muka dobit recimo CSS da ti radi makar u IE, FF i Operi... da ne pričam da sam instalirao Linux nedavno i ostao PAAF!!!!111 kad sam vidio da je moja vlastita stranica sjebana... naime Linux nema Arial pa je sve ošlo u *BEEP*....
Slažem se... stao sam na njegovu stranu jer je dao link, a odmah su počele letjeti sjekire.

O.T. problem fonta na raznim platformama se, makar djelomično, rijesi na nacin:

<style>
<!--
.nesto{
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
}
-->
</style>

ukoliko si vec riješio problem ili si našo bolji zanemari
reddwarf je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: download, explorer, internet

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ozezi k-fLiP Recycle Bin 14 04-02-07 00:12
Unlimited Rapidshare Downloads (C/P) _Aris_ Recycle Bin 2 06-01-06 12:55
Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge Kristijan Mobiteli 0 27-10-05 00:26
Kako pokrenuti Internet Explorer bez ikakvih ikona, tools i status barova? Kristijan Savjeti i Trikovi XP 0 26-10-05 16:41
Internet Explorer 7.0 Beta 1 for Windows XP [download] Baltazar Računala 5 02-08-05 13:28

Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114