Citat:
|
Pravi autor: Gogy Ja se ne želim puno miješat... ja ionako najviše cijenim Operu, al moram reći jednu stvar koja mi se dogodila. Bio sam formatiro particije i na friško instaliro windowse. Spojio sam se bez ikakvih antivirusnih programa na net sa Internet Explorerom (6) Na netu sam bio 15 sekundi i zaradio sam takav virus da ga više da sam poživčanio i moro nanovo formatirat. Pitat ćete me sigurno pa šta nisam instaliro neki antivirus i uklonio taj virus. Evo zašto; šta god bi napravio, negdje kliknio stalno bi mi neki proz iskako koji mi govori da mi je komp zaražen i nudi mi neki "antivirus" koji je vjerojatno još neka napast... i ne mogu nigdje kliknit i stalno me gnjavi i ništa ne mogu napravit kak spada... spybot nisam naravno uspio niti pokrenit koliko mi je komp zbog toga bio usporen...
Znači za 15 sekundi sam tu napast zaradio. Tolko o IE-u
Pozdrav! |
to vam se kolega bez problema dogodi i u Firefoxu i u Operi. Vjerujte jedno sam tri puta za redom moro instaliravat windowse radi minutu dvije na netu.
Ali ako ideš gledati IE7 a ne IE6 sa Firefoxom 1.6m IE7 je definitivno sigurniji