| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Internet preglednici u Tehnologija i Tehnika forumu; zanima me postoji li koji internet preglednik osim mozille i internet explorera... meni mozilla ne radi i pokušala san ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Internet preglednici zanima me postoji li koji internet preglednik osim mozille i internet explorera... meni mozilla ne radi i pokušala san je ponovo instalirat i neće da radi...a internet explorer mi je jaaaako spor....??? pa savjetujte mi ako postoji koji bolji internet preglednik..... unaprijed fala ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Internet preglednici Imaš Operu, isto jako dobar preglednik. Mada je meni Mozilla definitivno broj 1
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 20-01-07 u 00:01. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | fala ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Internet preglednici Opera ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: Internet preglednici Od kad ne surfam internet explorerom moj komp mi je zahvalan ![]() Koristim Operu jer sam na nju prvu naišao i naviknuo sam se na nju. Odličan preglednik ![]() Puno njih koristi Firefox koji je isto super ![]() Meni je uopće neobično ćut da netko još koristi IE unatoč svim poboljšanjima koje su ubacili u novije verzije kad ima na raspolaganju puno bolje (i besplatne) Operu i Firefox ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Internet preglednici Opera, definitivno- ima ugrađen mail, skida torrente, a i ova novotarija (widgets) mi se sviđa.
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: aol, avant browser, firefox, interent explorer, maxthon, mozilla, netscape, opera, safari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:01.