| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi IP adresa u Tehnologija i Tehnika forumu; vidin u ponudi aimsa staticnu IP adresu, pa ako moze neko objasnit zasto je to bolje?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: IP adresa Jer t-com ima dynamic, i uvjek imas drugaciju, sigurno da statična ima prednosti, neznam baš zasto ali npr evo moj primjer : igrao sam wow na jednom piratskom serveru i svi iz hrv smo imali dynamic i.p.-ove netko je hackao pa je admin bannao cjelu hrv, mogao je igrati samo onaj tko bi imao static i.p. !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: IP adresa Citat:
![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: IP adresa Pa obadvije imaju svoje prednosti, sa static mozes ti dignut svoj server jer ti se adresa neće mijenjati svaka 24h, i znam da je static bolja za skidanje preko DC-a. A dynamic je dobra za skidanje sa rapidsharea i sl. ko što se već prije reklo.. ![]()
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: IP adresa ko kaže da je bolje? statični IP ti ne treba. ako je neki admin bannao hrv. IP, onda je bannao više IP adresa, obično u paketu, a u tom paketu može biti i tvoja statična IP adresa... prema tome to je kretenski odgovor (sorry). statična IP ti je korisna jedino ako misliš dizat svoj server za neke potrebe... hosting, IRC, FTP, za sve ostalo nije bolja.. plus kaj košta 400 kuna + PDV na mjesec. za bilo kaj za kaj je statična IP adresa korisna, imaš premalo bandwidtha (uploada)... tako da je to bacanje para... kratko i jasno... kaj se tiče glupih objašjenja tipa bana sa foruma ili slično - za to postoje proxy serveri ili tor mreža ... uvijek se može zaobići na neki način... ako znaš... bez uvrede za bilo koga, ali ako nemate pojima.. zakaj zbunjujete čovjeka? iskreni savjet? zaboravi statičnu IP adresu, ne treba ti. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ip adresa |
« Amis DSL
|
DFX 8.019 for Winamp »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:11.

, ostatak ekipe ocito zna kao i ja