| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Iskon Broadband u Tehnologija i Tehnika forumu; Jer zna tko šta više o ovome? Reklamiraju na radio ali nema baš informacija na netu?!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 18-06-06 Lokacija: Varaždin Godina: 26
Poruka: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iskon Broadband ovo piše na stranici: Novi vizualni identitet. Nove broadband usluge. Iskon Broadband Telekom. Za koji dan predstavit ćemo nove usluge temeljene na broadband tehnologiji, koje će Vam omogućiti ultrabrzi pristup internetu i povoljnije telefoniranje. Vidimo se uskoro na našim novim stranicama. BESPLATNI INFO TELEFON 0800 1000 info@iskon.hr pa ako te zanima, nazovi... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Iskon Broadband Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iskon Broadband Za 132 kune mjesecno dobis fikni telefon i brzi internet (ukljucen 1gb) definitivno bolje neg t-com i njihov maxadsl .kaj sam fiksnu placas 72kune i jos prek 100 za net... Sam kaj usluga nije jos svuda dostupna, al ja cu cekat da kod mene dodje i odma uzimam...
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 4
![]() | Re: Iskon Broadband Citat:
Tipovi koji se kuže malo više kažu da je T-com preuzeo Iskon (zbog lošeg imidža telekoma iskon će im bit firma za adsl promet), tako da ako se prebaciš opet lova ide švabama
__________________ Dead I am the dog, hound of hell you cry Devil on your back, I can never die | |
| | |
![]() |
| Tagovi: broadband, iskon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:11.

pametni znaju