| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi iso na hdd u Tehnologija i Tehnika forumu; Zna li netko program pomoču kojeg bi "spržio" bootable iso sliku na prijenosni hdd da i on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
Poruka: 90
![]() | Re: iso na hdd Bravo!!! Ne neznam da se sa nerom prži. Ali da si malo bolje pročitao moje pitanje nebi to odgovorio, ili ima nero neku piju koju ja neznam, u kom se slučaju ispričavam. Meni treba program koji bi *.iso sliku ili neku drugu kopirao na prijenosni hdd ili mem. stick tako da napise i boot sector pa da bude stick ili hdd bootable kao i ta slika. Ako samo kopiraš podatke (to možeš s nerom) na hdd on nije bootable kao i slika. Ponovno pitam zna li neko program za prženje slika koji ima opciju da umjesto na cd/dvd medij ""prži"" tu sliku na hdd ili stick ? (nero prži ali samo na dvd rom ili image drive, a to mi ne koristi) Hvala |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: iso na hdd http://www.raymond.cc/blog/archives/...rive-bootable/ jebemu, smo trebaš malo proguglat i to je to... nisam siguran jel može i HDD, mislim da da
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 24-01-08 u 18:16. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
![]() | Re: iso na hdd Hvala na trudu, ali ipak to nije to. ![]() I ja sam našao hrpu programa koji čine usb bootable, čak i prijenosni hdd, nemoj mislit da nisam guglao. Mogu ti nabrojiti bar 10 takvih programa, ali ni jedan ne radi ono što ja tražim. ![]() ![]() ![]() Ja tražim program koji bi tu moju iso sliku sa svojim vlastitim boot sectorom pohranio na prijenosni hdd da i taj hdd bude boot-abilan kao i slika. Ne koristi mi pokrenuti komp u dosu, jer ne mogu raditi sa programima koji su na hdd-u (i u iso slici), za to mi treba isti boot koji je i na *.iso slici. Hvala na pomoči, ali ako itko zna neko drugo riješenje bio bi zahvalan. ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iso na hdd Što je zapakirano u .iso?? tj. što bi ti da se boota??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
![]() | Re: iso na hdd Citat:
![]() Citat:
Zadnji Uredio farky : 26-01-08 u 15:14. | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iso na hdd A što bi radilo brže?? Svaki pokrenuti program se prenosi u ram, tako da brzina samog medija sa kojeg se diže ima ulogu samo u desetinkama sekundi pri pokretanju dok ne nađe sadržaj, a lakše će ga naći kad ima manji prostor za tražiti, bez obzira na veću brzinu prijenosa sa diska... osim toga morao bi osigurati prepozbavanje i bootanje sa USB-a, što baš neće biti jednostavno ako nemaš kernel OS-a.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-03-07 Lokacija: area 51
Poruka: 88
![]() | Re: iso na hdd Citat:
![]() bootaj sa cd-a brate. Zadnji Uredio koktelici : 26-01-08 u 18:45. | |
| | |
![]() |
« GMail pitanje
|
problem sa dc++ »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |