| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi izgubljeni podaci u Tehnologija i Tehnika forumu; Dal je nekako moguće vratit barem dio podataka koje sam imao na disku nakon formatiranja?barem dio ako je ikako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 73
![]() | izgubljeni podaci Dal je nekako moguće vratit barem dio podataka koje sam imao na disku nakon formatiranja?barem dio ako je ikako moguće. neznam zašto al mi se e particija sama formatirala prilokom dizanja windowsa, d je netaknuta ako znate, molim vas da pomognete
__________________ I kad umrem pjevat će Slavonija, stara mati polja i šuma... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: izgubljeni podaci Čuo sam da je moguće i da neki servisi to rade i, naravno, dobro to naplaćuju. To ti je otprilike i moj savjet. Ako su ti podaci toliko važni obrati se nekom servisu, a možda se netko javi s jeftinijim rješenjem. Napisao sam ovo samo u želji da te ohrabrim.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izgubljeni podaci Imaš dosta programa koji služe za to, malo googlaj, file recover, file scavenger, i još neki ne mogu se sad sjetit svih jer ih dugo nisam koristio, pa kad saznam točno napišem ti ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: izgubljeni podaci Imam i ja instalaciju jednog programa koji služi za povratak izgubljenih podataka, u stvari za popravak oštećenih datoteka. Program je PCIFR3 (PC Inspector File Recovery) i može ga se skinuti ovdje ali sumnjam da će pomoći kod formatirane particije.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izgubljeni podaci Mislim da sad shvaćaš koliko sam bio u pravu kad sam ti rekao da odneseš računalo u servis. E se formatirala, samo ako si na nju instalirao windowse... ili nisi imao pojma šta radiš, pa si je ručno formatirao...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: izgubljeni podaci Imas ove programe koje su ti vec neki preporucili, i uspjesno ces s njima vratiti datoteke tipa slike, audio, video, text... pogotovo one manje.... stvar je u tome da nakon formatiranja to odmah napravis, jer dok preko tih podataka ponovo nasnimis nesto, vise ih nemozes vratiti sa tim programima...
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 73
![]() | Re: izgubljeni podaci Citat:
kad sam te pitao imo sam neke windowse xp dark, jednostavno ih nije htjelo bootat, nabavim windowse xp sa sp2 i odmah proradi, stvar je u tome što mi je frend sa partition magicom formatirao i zajebo se i e particiju mi obriso, a windowse si sam dižem otkad imam komp, znači puno vremena i nikad nije bilo problema, i sad ih nije bilo samo što sam ja imo pokvarene windowse. uspio sam vratit sve podatke koje sam htio sa Recover my files programom
__________________ I kad umrem pjevat će Slavonija, stara mati polja i šuma... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:01.