| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Izrada web stranice u Tehnologija i Tehnika forumu; Moram starom napraiti web stranicu za firmu a on kak je star i informaticki nepismen ne kuzi vaznost toga i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 388
![]() ![]() ![]() | Izrada web stranice Moram starom napraiti web stranicu za firmu a on kak je star i informaticki nepismen ne kuzi vaznost toga i glupo mu je dati 10 somova da mu netko to slozi. Nama je u srednjoj profa pokazala ka se radi sa dreamweaverom al samo par sati tak da znam osnove samo pa ce stranica biti klos ali ce bar biti. E sad mene zanima kaj ja sve trebam napraviti da bi ja nju postavio na net. Gledao sam na posluhu i tam pise da prostor kosta 250kn godisnje i domena 80kn godisnje.Pa jel moguce da je to tak jeftino. Kako registrirat stranicu da ju google nadje. e jos nesto,kad je napravim hocu li smjet postavilt link da ju ocjenite ili ce se to smatrat reklamom. pozdrav i hvala
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Izrada web stranice svaka pravna osoba u Republici Hrvatskoj ima pravo na domenu oblika ime-tvrtke.hr potpuno besplatno ... 80 kuna se odnosi na registraciju .com .net ili neke slične komercijalne domene. Kaj se tiče 10 000 kuna, ovisno o tome što tvoj stari treba, cijena uopće ne mora biti tolka ... Što se tiče Google i ostalih tražilica, podešavanje stranica prema pravilima se zove SEO (Search Engine Optimization) i daleko je teži do posla nego izrada same stranice ... Što se tiče same stranice ... sve ovisi kakva firma i za šta, nekome dobro dođe da može sam objavljivat vijesti i uploadat slike, bez da svaki put otvara Dreamweaver i slaže link po link (dinamičke stranice - PHP, ASP, JSP), nekome to nije potrebno ... Dalje, za izradu treba znati i neke druge programe ... za crtanje / dizajn (Photoshop minimum), nikako ne "rezati" dizajn is PH u nekočem poput Image Ready (big NO-NO) ... ma gle ... Web stranicu ipak treba odradit profesionalno ako oćeš da svi elementi rade kako spada ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 388
![]() ![]() ![]() | Re: Izrada web stranice Da ste vidjeli kaj sam nasao na jednom "popularnom" forumu o tim cijenama umrli bi.svaki lik je rekao kak je on najbolji u kak on uzima po soma eura za neku sugavu stranicu.debili Ja cu se tebi silence vjerojatno javiti kad prikupim slike materijale pa cemo se dogovorit. ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Izrada web stranice Citat:
sve me strah pitat, al po opisu mislim da znam di si pitao ... tam sam se posvađo sa svim živima jer su kreteni (ako sam u pravu) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hosting, stranica, web |
« TV-kartica
|
Antispyware »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:39.