| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi jel gasite kompjuter uopće u Tehnologija i Tehnika forumu; evo ja ga već par mjeseci nisam zgasio, možda sam ga restartao, ali nikad ga ne gasim, uvijek kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) |
| Offline | Re: jel gasite kompjuter uopće Ista stvar i kod mene. Pre glasan je pa ga gasim svaki put kad duže od pol sata neću niš na njemu radit. Inače bi ga normalno gasio samo kad me nema doma. I to ga moram kompletno isključit iz struje, ištekat iz zida, jer mi se inače zna desit da se neće normalo upalit ![]() Sad mi je istekla garancija i pa ću ga kad nađem vremena raskopat i vidjet koji to vent previše buči i zamjenit ga, i kupit kvalitetnije napajanje. U servisu im je to sve normalno bilo, ta buka, a ovo sa paljenjem mi nisu nikad riješili, a triput sam ga nosio k njima ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel gasite kompjuter uopće gasim i pali svaki dan, po par puta.. i to uvijek kad nisam uz njega i odem nekud na dulje vrijeme jer posto je spojen na DSL ne vjerujem mu nista:čekić :čekić
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: jel gasite kompjuter uopće Meni je upaljen od kada se probudim, do kada idem spavati bez prekida (oko 8-15 sati na dan), a sve ga cesce i ponoci ostavim upaljenim, jer eliminirao sam sve glasne ventilatore i sada prede ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: jel gasite kompjuter uopće Ja ga gasim samo kad nisam doma na više od 4 sata i kad spavam. Inače mora bit upaljen pa makar ja uopće ništa ne radio na njemu...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: gasite, jel, kompjuter, uopce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.