| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi jel gasite kompjuter uopće u Tehnologija i Tehnika forumu; I kod mene je stalno upaljen Jedino ga ugasim kad idem negdje na dva-tri dana (ili više) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: jel gasite kompjuter uopće gasim ga cesto, ali ga i cesto palim... nema potrebe da grije mi sobu pogotvo po ljeti
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel gasite kompjuter uopće prije pišanja ga zgasim i onda poslije upalim obično ga volim zgasit kad me nema na par sati mada smatram da je bolje da cijelo vrijeme radi nego da ga palim gasim stalno, ali navika je navika ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #14 (permalink) |
| next best thing | Re: jel gasite kompjuter uopće ja ga jako rijetko palim, prije nego idem na posao upali i kad dođem s posla ugasim ga, kad idem u zagreb na dva tri dana, onda ga upalim, ali uglavnom mi je ugašen, evo sad ga baš gledam, jadničak ugašen ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: jel gasite kompjuter uopće Gasim i palim po potrebi ...nije mi cijelo vrijeme upaljen.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel gasite kompjuter uopće Stavljam ga u sleep (onaj znak mjeseca na tipkovnici )Kad mi treba samo kliknem mišom i upali se u 2 sekunde, svi programi koji su bili upaljeni još su upaljnei ali konekcija na internet je prekinuta. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel gasite kompjuter uopće blago HEP-u kad svi imaju upaljene kompove ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gasite, jel, kompjuter, uopce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:07.

Jedino ga ugasim kad idem negdje na dva-tri dana (ili više) ili kad ga moram restartat

obično ga volim zgasit kad me nema na par sati mada smatram da je bolje da cijelo vrijeme radi nego da ga palim gasim stalno, ali navika je navika 

...nije mi cijelo vrijeme upaljen.