| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Jel namjeravate instalirat Vistu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Instalira bi je danas da mi prilike na PCu dopuštaju. Najveći mi je problem ata disk od 80GB. Nakon š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Banned | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? ne kažem da nije dobar, mene osobno brine sav taj faking DRM koji je natrpan unutra, pa oni master key-evi (s kojima ti neko može isključit neku aplikaciju ak skuže da nije original) i takva sranja ... brijem da ako ju i instaliram, da komp neće biti spojen na net .. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Citat:
To sam radio sa svim OSovima do sad. I naravno, biti će Vista, bez brige, a kad - e to... Kao što ljudi kažu kad se stvari malo poslože, nemam namjere biti kunić.
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Koristio sam je... sve je OK, Windowsi većinu drivera sami instaliraju, osim drivera od printera (ali sam uspio instalirati s driverom od XP-a). - driveri za Radeona su nedorađeni, pa igranje igara je znatno sporije.(za GF neznam). Doduše prošli tjedan su izašli catalyst driveri za Vistu al još ih nisam isprobao. Odlična stvar je Ready Boost - koja USB memoriju koristi za cache virtualne memorije. S stickom od 1 gb na istoj konfi radi brže od Win Xp-a. Vista Ultimate (build 6000) verzija radi i sa 512 mb rama - bez aera. Instalacija odmah u startu poždere 15 GB harda. Još koji tjedan pa ću je stavit za stalno. ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Only 104 Applications 'Vista Certified' Microsoft on Wednesday published a list of the applications that have received either "Certified for Windows Vista" or "Works with Windows Vista" status. Of the 787 listed, 103 are Microsoft's own products, indicating few software developers have completed the logo process. 104 applications thus far have been deemed "Certified for Windows Vista," including a number from Trend Micro, ArcSoft, CyberLink and Corel's CoreDraw. Software from Adobe, Symantec, McAfee and other major vendors has yet to make the list, which Microsoft says will be updated each week. The small number of applications could be why Microsoft is offering to pay up to $1,000 to a third party certification company for software developers to test their programs. Applications that have earned the "Certified for Windows Vista" logo or the "Works with Windows Vista" logo Toliko za sad što mislim o Visti... Za par godina će biti to pravi OS! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: vista, windows, windows vista |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:35.