| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Jel namjeravate instalirat Vistu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Po čemu je brža od XP-a?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? NE,koji ce mi k***c,imam xp koji sasvim lijepo radi,odradjuje sve sto mi treba,nemam nikakvih problema sa njim, pa zasto da ga mjenjam. Mozda jednog dana stavim Vistu..nikad ne reci nikad, ali to sigurno nece biti tako skoro.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Ma da???Ja imam gigu rama i 3200 proesor...i dok nista ne radim uzima mi 400 mb grafike i 60 % rama ...za nista....taska je..da radis nest zahtjevnije treba ti dvije gige rama i min. 3000 dvojezgreni....+driveri su za kurac....grafika u igricma blica.I ne svidja mi se start izbornik....sve fino pregledno a tamo nabacano sve i svasta.I šugavo je sto nema my doc's...nego "user"...pa tamo sve.Kad kompovi malo napreduju....bit ce od....do tada... xp-maajka. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Citat:
A valjda ima P6 Octa na 3800 Ghz svaka jezgra... I jedno 20 giga RAM-a! Jer bi onda Vista trebala raditi k'o majka, brže i manje opterećivati mamoriju. A ovak, mi tu, s 2-3 GHz i gigom RAM-a... Normalno da nama guši i procesor i svu memoriju oduzme... Svašta... ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Citat:
Za ovo drugo neznam Ja sam zadovoljan sa Vistom, još treba dorade ali za one stvari koje ne mogu raditi u Visti ja radim u Xp-u, kao student FER-a imam pravo na legalnu besplatnu verziju tako da meni nije teško palo ![]() Ionako bi za 2 godine trebala izaći Windows Vienna, tako da će to bit onda već i odlično Inače postoji crack za Ultimate verziju pomoću kojega se može skidati update, on zamrzne trial na onih 30 dana Pošto se nesmije stavljati link, vallda mogu reć da se program zove Timerlock 2.3 i ima <200KB | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vista, windows, windows vista |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:54.

al brža je, ram je manje opterećen tako i proc.