| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Jel namjeravate instalirat Vistu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Vex Pa uglavnom i Vista je 0,0 kuna osim za firme ja govorim ozbiljno ... činjenica je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Banned | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? ja govorim ozbiljno ... činjenica je da Vista ne donosi ništa posebno, da je skupa i da traži puno jaču mašinu ... kako god okreneš, treba se potrošit para, ako ništa drugo, onda barem za memoriju da bi Vista mogla radit kako spada ... stavljat Vistu na bilo šta ispod 1GB rama nije preporučljivo ... radit će, nije da neće, ali to nije to .... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Možeš ispod gige, ali bez sve grafike što ima. Tako isto, i XP je mogao raditi na 128 MB RAM-a! Ali samo OS! Znači, još kad si otvorio neki program, rad je postao ubitačan. XP-i normalno rade s pol gige memorije, kaj god tko rekao, da njemu normalno rade na 258. Rade, ali oni sami. I još staviš antivirus i nemaš više uvjete za normalan rad s aplikacijama. Tako je s Vistom, vele da radi i na 512 MB. Digne se! Ali da bi se radilo u njoj, pa ako hoćeš svakakve kerefeke koje ima, kao što čovjek iznad mene kaže, treba ti giga RAM-a samo tako. A za ugodan rad, giga i pol ne gine. Jer, normalno, ne želiš gledati samo što sve aero može, nego ipak, treba poslužiti i za nešto korisno. |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Citat:
| |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Banned | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? kolko znam, Vista je trenutno u velikim problemama s kompatibilnosti i driverima .. ako se ekipa na tech forumima žali da ne mogu koristit sav hardware i software i vraćaju se na XP, onda mi ne možeš reći da sve radi ... radit će ... negdi iza SP1 ... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Banned | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? neće .. kolko ljudi još nema ni winXP? imaš win98 i win2000 okolo kolko oćeš .... nekoj manjoj ili srednjoj firmi se nikako ne iplati bacit pare na Vistu, pošto ne donosi apsolutno ništa novo ... ajde, Office još kolko-tolko, ali za vodit računovodstvo i poslat mail, win98 je sasvim dovoljan ... iznenadio bi se kolko firmi nema XP .... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Pa sa drajverima i nije baš, ja ti imam onu staru grafičku ATi 9200 pa mi je instalirao sa čak boljim drajverima nego kaj je ona zadnja omega drajveri koji imaju podršku za tu karticu (naime ja tu karticu već vučem duži niz godina, kad sam ju kupio bio je hit ), tako da je realno da više podrška za takvu karticu ne postoji, zatim instalirao je DirectX 10.0 (da, dobro sam napisao ), sve drajvere mi je pronašao, jedini problem je bilo sa nekompatibilnosti softwarea npr NOD32 mi nije htio instalirat kao ni Outpost firewall, ali sam zato otkrio da ovaj firewall na Visti uopće nije loš, te to sa igrama, ali kad gledam na bolju stranu barem sada dok studiram kad sam u Visti nemoram se bojat da bum preveć igral ![]() Sve u svemu, nije sve crno ![]() P.S. trebaš ipak imati na umu da je Vista napravljena iz ničega, a ne dorada kao svih ovih godina ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #50 (permalink) |
| Banned | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? ovako ... dx 10 je sastavni dio Viste, ne vidim kaj je tolko nevjerojatno kaj je instaliran, te priče o pisanju svega ispočetka ne stoje ... probali su, pa nije išlo .. di je recimo winFS? nema ... nego se koristi NTFS ATi je ispeglao drivere za sve kartice još davno .. a pošto su isti driveri za sve kartice, nikakvo čudo da ti sve radi .. Nvidia je imala problema samo sa 8800 karticama, ostale su sve radile ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: vista, windows, windows vista |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.

), sve drajvere mi je pronašao, jedini problem je bilo sa nekompatibilnosti softwarea npr NOD32 mi nije htio instalirat kao ni Outpost firewall, ali sam zato otkrio da ovaj firewall na Visti uopće nije loš, te to sa igrama, ali kad gledam na bolju stranu barem sada dok studiram kad sam u Visti nemoram se bojat da bum preveć igral