| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Jel namjeravate instalirat Vistu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Vex Slažem se, to su ipak i manje firme kojima niti ne treba pa koriste još ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Banned | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Citat:
jučer sam bio u jednoj firmi, imaju Celeron 633 sa 64 MB rama ... treba im za pisat račune .. i gotovo ... ako trebaš napisat dopis, to možeš i na win98 i na Visti ... realno gledajući ... nema nekog velikog razloga za upgrade .... osim "šminke" .. da si morao dati pare za Vistu, jel bi ju stavio? po čemu je tolko bolja? | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Rezerviran za Windows Viennu, pa naravno da će dosta funkcija ostaviti, ali kernel je napravljen iznova ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
![]() | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? da.... kroz mjesec dana .... vidio kod frenda ... meni dobar os
__________________ http://www.pljacka.com.hr/ |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 35
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? susjed je to instalirao prije nekih 15tak dana, ima oriđiđi onu neku srednju verziju i nešto mi se čini da nije baš previše oduševljen i tak. Dobro, treba malo vremena. Baš mislim preko vikenda do njega navratit da vidim tu novotariju kako šljaka... |
| | |
![]() |
| Tagovi: vista, windows, windows vista |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.

: