| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Jel valja moja konfa? u Tehnologija i Tehnika forumu; E da vas pitam jel da bolje uzmem 8800GT ili GTS? I jel procesor dobar za svoju cijenu (njega sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel valja moja konfa? E da vas pitam jel da bolje uzmem 8800GT ili GTS? I jel procesor dobar za svoju cijenu (njega sam ovako nabrzaka odabrao, pa da vidim kak biram nabrzaka xD)?
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel valja moja konfa? Cekaj ti u buducnosti mislis na tu plocu staviti tri grafe , a jel znas da onda moras kupovati grafe sa dva SLi konektora na sebi, 8800GTS ima jedan.... isto tako trebati ce ti mrcina od procesora i to dobrano OC da bi mogla potegnuti te tri grafe kako spada, isto tako malo jaca memorija i to 4GB, a o napajanju necu ni pricati, ovaj OCZ od 600W je smjeh onda za takav sistem, jer koliko se sjecam jedna 8800GTX trosi oko 220W, znaci napajanje od 1000W je ono sto tebi treba.... Mislim ubiti sretno sa slaganjem 3-Way SLI konfe, jer po meni je to cista glupost, ali ako se ima viska para ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel valja moja konfa? Da, mislim stavljat tri grafe... Ali ne u tako skoroj buducnosti, prvo cu stavit jos jednu da bude uz ovu GTS, a onda cu sacekat dok zavrsi skola da mi stari kupi nove djelove za komp ![]()
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel valja moja konfa? I jel to sve ok...? Za neka 3 dana narucujem ovo... Pa ako bi netko znao sloziti bolju konfu neka ju napravi pa da vidim... I neka bude oko 10 000 kn ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.

, a jel znas da onda moras kupovati grafe sa dva SLi konektora na sebi, 8800GTS ima jedan.... isto tako trebati ce ti mrcina od procesora i to dobrano OC da bi mogla potegnuti te tri grafe kako spada, isto tako malo jaca memorija i to 4GB, a o napajanju necu ni pricati, ovaj OCZ od 600W je smjeh onda za takav sistem, jer koliko se sjecam jedna 8800GTX trosi oko 220W, znaci napajanje od 1000W je ono sto tebi treba.... Mislim ubiti sretno sa slaganjem 3-Way SLI konfe, jer po meni je to cista glupost, ali ako se ima viska para