| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Jel valja ovo šta? u Tehnologija i Tehnika forumu; HP COMPAQ DX7400M, Intel Core 2 Ouad Q6600 2,40GHz, Intel Q33, 2x 512 MB, 667 MHz, Intel GMA 3100, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,135
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jel valja ovo šta? HP COMPAQ DX7400M, Intel Core 2 Ouad Q6600 2,40GHz, Intel Q33, 2x 512 MB, 667 MHz, Intel GMA 3100, SATA 250 GB, DVD�RW DL, 1x 10/100/1000 Ethernet, Windows� XP Professional, GV897EA HP DX7400M, GV897EA, 250GB HDD, 1GB RAM, 2.4GHz, Win XP Pro - Nabava.net ![]()
__________________ Who's Your daddy now! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL koja si ti carica ovo je strašnooooooooooo ahahahahahahahahahahah ![]() ovo je inače preko 5000 kuna... ja ga dobim novog za 2999...........
__________________ Who's Your daddy now! Zadnji Uredio daidza : 16-07-08 u 18:44. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel valja ovo šta? Kaj idemo se malo faliti sa pilama? Da ti ja stavim specifikacije mainfame-a sa posla ha? ![]() Valja. Normalno. Sad možda bi bilo bolje da si pital jel valja taj kom za x para? Dakle. Kolko si ga platil? ------------------------------ Aha. Pa mislim da vrijedi tolko. A i to mu je više - manje realna cijena.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel valja ovo šta? nisam ga još uzeo, to mi je ponuda..... dakle vidiš cijene koje su za njega okolo.... od 5000-5500 kuna... ja ga dobijem za 2999, zato pitam dali se isplati ui jel valja .... nisam neki kompjuteraš pa ono ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel valja ovo šta? pa kažem da se nekužim baš nešto pretjerano u ove oznake... a i taj dečko mi reko da je ovih 2.4 GHz nije toliko nego kao nešto jače/brže jer je neki Quad procesor ili kaj već.... mislim fakat se nekužim..... ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel valja ovo šta? Jedino me bodu u oči ovih 1024 rama i to 667 Mhz (pored četverojezgrenog procesora) i POGOTOVO ova integrirana grafulja Intel GMA 3100. No za 3000 kn za koliko kazes da bi ga mogao dobit i malo kasnijih modifikacija...
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: comp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.

.... nisam neki kompjuteraš pa ono