| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Jeste li znali... u Tehnologija i Tehnika forumu; Eto, ja se nedavno vrlo iznenadio kad sam naisao na hipermarketi.coop (web trenutno ne radi)... Ponajprije sam mislio da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-11-05
Poruka: 55
![]() | Jeste li znali... Eto, ja se nedavno vrlo iznenadio kad sam naisao na hipermarketi.coop (web trenutno ne radi)... Ponajprije sam mislio da je to neka opticka varka ili nesto, kad ono stvarno, postoji domena .coop. Tko voli nek izvoli na http://www.nic.coop/ ) |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:04 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 13:00 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 07-06-05 00:33 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.

)