| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kak umreziti XP i vistu u Tehnologija i Tehnika forumu; Htio bi umreziti 2 laptopa ali ne mogu jer je jedan s xpom a drugi s vistom.Probao sam prek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Kak umreziti XP i vistu Htio bi umreziti 2 laptopa ali ne mogu jer je jedan s xpom a drugi s vistom.Probao sam prek crossover kabla i prek rutera al jednostavno nece.Na stranim forumima sam isto naisao na taj problem ali ne i na rjesenje. Ak netko zna neki nacit ili link s jednostavnim objasnjenjem nek mi kaze. E i nemrem staviti xp na taj drugi laptop
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kak umreziti XP i vistu morat ces pitat nekog tko se stvarno u to razumije,ne znam hoce li ovi na forumu to znati
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Kak umreziti XP i vistu I ja sam pokušavao bezuspješno povezati u bezžičnu mrežu jedan laptop sa vistom na mrežu konfiguriranu XPom. Možda će nam netko otkriti što je problem. Meni to nije bilo jako važno pa sam odustao.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Kak umreziti XP i vistu Nije ni meni al mi je glupo kaj nis nemrem s tom vistom.Kupim laptop i nemrem ju maknut jer nema drivera za xp.Kupim program od 6000kn za taj komp i ne sljaka i sad moram na starom radit.Glupa vista ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kak umreziti XP i vistu Sad odjednom ima drivera za Vistu, a nema za Xp... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kak umreziti XP i vistu stvarno smješno... meni na laptopu je vista i kad upalim WLAN neće da mi prikaže da ima Wireless mreže na mom području a znam da ima... u čemu je moguć problem... i još u Device Manageru imam jedan pod ? znači nema drivera... pomagaj _Aris_
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Kak umreziti XP i vistu Pa stavi drivere koji ti nedostaju ako već vidiš da ih nema
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: umrezavanje, vista |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:28.