| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako eliminiratiti dosadne reklame na web stranicama... u Tehnologija i Tehnika forumu; ... i time ubrzati surfanje: REKLAMOKRACIJA želja ispunjena by silence... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Kako eliminiratiti dosadne reklame na web stranicama... Firefox + AdBlock + Filterset.G + NoScript ja uopće ne znam kaj su to banneri i reklame... možete pitat Kikija, bio kod mene i rasplakao se kak mi Croportal izgleda bez ijedne reklame... Da objasnim... Firefox je naravno najbolji browser kojeg svatko treba imati. AdBlock je ekstenzija koja kao što joj i ime govori blokira prikazivanje reklama. Filterset.G je lista servera i pravila koja se može importirat u AdBlock. NoScript blokira prikazivanje JavaScripta, ali ako nekome treba JS na nekoj stranici, pomoću integriranog gumba vrlo je lako uključiti JS koji potiče samo s te stranice (ne bi vjerovali kolko stranica ima JS pop-upove, razne brojače i ostalo kaj uopće ne potiče s te domene). dakle, umjesto prčkanja po windows fajlovima i dodavanja svakog servera poimenično (a kaj ako promjene ime servera?) sa ovakvom kombinacijom ćete zaboraviti kaj su to reklame... evo screenshot Indexa iz mog Firefoxa ![]() (nisam stavio Croportal da Kiki opet ne plače ) )Zadnji Uredio silence : 28-10-06 u 09:10. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Kako eliminiratiti dosadne reklame na web stranicama... Stoji to Silence. Imam i ja sve gore navedene dodatke, ali sam isključio NoScript jer mi se ne da uključivati i isključivati (a i nisam sam na kompu, drugima je to prekomplicirano). Komotan, možda prekomotan, ali u svakom slučaju otvoren za raspravu. I hvala!
__________________ Show love with no remorse |
| | |
![]() |
| Tagovi: dosadne, eliminiratiti, kako, reklame, stranicama, web |
« Onemogućite Image Preview
|
Izišao Firefox 2.0, broj korisnika Internet Explorera pao ispod 80 posto »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.

) )