| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako iz Corel Drawa na iMac? u Tehnologija i Tehnika forumu; Molim pomoć! Moj prijatelj prelama u Indesignu jednu knjigu iz područja tehnike za koju je sam autor izradio oko dvjestotinjak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 1
![]() | Kako iz Corel Drawa na iMac? Molim pomoć! Moj prijatelj prelama u Indesignu jednu knjigu iz područja tehnike za koju je sam autor izradio oko dvjestotinjak crteža, skica i tabela u Coreldrawu. Kako "mekintoši" ne koriste Coral draw, nastao je problem - kako te ilustracije unijeti u prijelom? Ja na svom PC ima demo verziju Corel drawa, otvorio sam sve slike, ali dvojim u što ih pretvoriti da bi ih se moglo koristiti u Indesignu na iMacu? Ustanovio sam da je najizravniji put opcija: File>Eksport>JPG ili TIFF, s time što se mora povećati rezolucija na najmanje 300 dpi ili čak i više. Ima li netko s tim iskustvam, je li se netko već susretao sa sličnim problemom. Ima li možda neka bolja opcija? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: Kako iz Corel Drawa na iMac? da da..prebaci ih u pdf format ili skini Illustrator CS2 za MAC
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.