| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako izjednacit "volume" kod przenja muzike u Tehnologija i Tehnika forumu; imam masu mp3ca i s obzirom da su sa razno raznih strana prikupljeni logicno je da nisu svi iste kvalitete. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Kako izjednacit "volume" kod przenja muzike imam masu mp3ca i s obzirom da su sa razno raznih strana prikupljeni logicno je da nisu svi iste kvalitete. Albumi, svaki za sebe, se ok cuju ali kad pozelim sprzit kompilaciju, kombinirat pjesme sa raznih albuma, ponekad se dogodi da se jedna pjesma cuje ful glasno a druga da je prilicno tiha... kako to izjednacit? kao i kod audio cda, ista stvar se zna dogodit i na mp3 cdu, da li se to rjesava na isti nacin?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Imaš skoro u svim programima za prženje opciju normalize... to će ti izjednačit glasnoću mislim...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | oba su freeware? na koji nacin funkcioniraju? prilikom przenja izjednace jacinu zvuka? ili kako? mozes mozda napisat sta jos koji program moze... koji je vise easy-to-use?
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Kolikko sam shvatio tebe muči kad imaš više pjesama u mp3 formatu, različitog porijekla i želiš spržiti mp3 cd? Ako ga pržiš kao audio, to je jednostavno... Uzmeš Nero.. Odabereš pjesme koje želiš spržiti.. Prebaciš ih na lijevu stranu... odabereš bilo koju pjesmu i klikneš na nju... Stisneš CTRL+A i označiš sve.. Klikneš dsnim mišem na označene pjesme... Odabereš Propertis.. Otvori ti se "Audio track propertis" Klikneš na Filter.. Uključiš ikonicu "Normalize" Ja obično još uključim i Equilaizer" - i odaberem Loudness ..... MixMeister pro 4... Služi za prženje i izradu mikseva u audio formatu... Odabereš neke pjesme... MixMeister im izračuna BPM (Beat per minut)- znači, neki ritam Sortiraš ih po BPM-u... od sporijih prema bržima ili obratno ili ih ne moraš uopće sortirati po brzini Dozvoliš da se pjesme preklapaju.. nemaš onu pauzu od 2 sekunde i imaš savršene prelaze iz pjesme u pjesmu... Prije prženja, pita te da li želiš normalizirati zvuk... Jednostavan i zabavan... .... Cool Edit pro 2.0 Kako samo ime kaže profesionalni program za obradu zvuka.. Korištenje, hm, komplicirano, ali nema formata kojeg ne zna pročitati, pa konvertirati u što god poželiš.. Naravno i hrpa filtera, efekata, za što god poželiš, od uklanjanja šuma, klika, izrezivanje vokala ili muzike, pojačavanje, stišavanje ...itd.. Vrhunski i kompliciran ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | nisu freeware?
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Pa naravno da nisu.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | ima neko mozda... kako je ono neko nazvo... racun? (znam da ima google, ne da mi se kopat po p0rn virus stranicama)
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Upravo sam ja reko račun ![]() Ajd za koji ti treba, Gogy će naći za tebe... Gogy ima NOD32... Gogy se ne mora bojat ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | mixmeister.... ali, evo sad gledam u neru i vidim da imam opciju da "normaliziram" zvuk... znaci ne trebaju mi ovi programcici? a kako cu mp3 cd rijesit?
| | |
![]() |
| Tagovi: izjednacit, kako, kod, muzike, przenja, quotvolumequot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.