| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako izjednacit "volume" kod przenja muzike u Tehnologija i Tehnika forumu; Ma ne znam, probaj nekak, mozak mi više ne funkcionira dobro previše mi se spava... sutra ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ma ne znam, probaj nekak, mozak mi više ne funkcionira dobro previše mi se spava... sutra matematiku pišemo pa.... ludim... Dovoljan ti je nero ja mislim
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
Ako radiš mp3 album, mislim da bez CoolEdita neće ići, ali zavisi koliko imaš vremena... Ako imaš vremena uzmi CDex, koji inače služi za ripanje muzike... Kod samog ripanja možeš uključiti opciju" normalize" Ali ti već imaš sve u mp3, pa.... Odaberi mp3 pjesme i sve ih prebaci u waw (uključi normalize) i onda ponovo sve konvertiraj u mp3... malo duže, ali cijeli cd može imati isti nivo zvuka. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | znam da mogu napravit cd, pa opet ripat pa tako unedogled... zanima me ovo, imam mp3, zelim sprzit data cd, sa cooledit je moguce to sredit?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
uzmeš cca 100 mp3 pjesam, pretvoriš ih u wav (na hardu)i vratiš u mp3... samo malo mjesta na hardu i nešto malo vremena.. Ali potržiću da li postoji neki jednostavniji način, da puno mp3 pjesama "normaliziraš" | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Dakle super je za to Mp3Doctor http://www.mp3doctor.com/download.htm samo oznacis u njemu mp3ce koje zelis norm i to je to, korisno za mp3 playere. Nisam uspio skinuti racun jer me neki firewall zajebavao (koji nemam btw.) |
| | |
![]() |
| Tagovi: izjednacit, kako, kod, muzike, przenja, quotvolumequot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 23:20 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.