| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako najlakše pročitati NFO datoteku? u Tehnologija i Tehnika forumu; DAMN NFO Viewer Download ovaj utility mi je zakon .... znao sam poludit s NFO fajlovima, ali ovo ih čita baš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Kako najlakše pročitati NFO datoteku? DAMN NFO Viewer Download ovaj utility mi je zakon .... znao sam poludit s NFO fajlovima, ali ovo ih čita baš kako treba ... a još je i freeware ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako najlakše pročitati NFO datoteku? A čemu konkretno služe NFO datoteke?!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Kako najlakše pročitati NFO datoteku? Hmm, ukratko, opis one glavne datoteke odnosno programa, što s njom učiniti i koja je ekipa zaslužna za to. Vrlo korisno kad se neki program, igra želi isprobati da bi se vidjelo je li čemu i vrijedi li kasnijeg plaćanja. Sistemske NFO datoteke su naravno nešto sasvim drugo, ali za njih ne treba ovo gore.
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 247
![]() | Re: Kako najlakše pročitati NFO datoteku? ja sam stalno nailazio na nfo datoteke na novijim preprzenim igricama u nfo datoteci obicno lijepo pise sto treba napravit da igrica proradi, a nemres ju bez tog otvoriti. ja isto imam damn nfo "citac" i fora mi je
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako najlakše pročitati NFO datoteku? Pa šta nije tu klasican Notepad sasvim dovoljan?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Kako najlakše pročitati NFO datoteku? Nije. Naime, sav taj tekst je nekako formatiran da se jasno vidi redoslijed radnji etc, a na kraju i znak (ne znam jel u ASCIju ili kako se to već zove) grupacije koja je obradila dotični program, igru, film. Neki tu obradu urade kvalitetno (učiniš što treba i zaboraviš da si to ikad uradio), oni drugi opet ne i zato ime, a i znak određene grupe garantira kvalitetu. U Notepadu se sve to ne vidi dobro. ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
![]() |
| Tagovi: datoteku, kako, najlaks e, nfo, procitati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.