| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako napraviti Bootable disc u Tehnologija i Tehnika forumu; Nabavio sam si novi komp i sad mi zbog nečeg neče instalirat win koje imam. Pa sam si skinuo neke ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-07 Godina: 20
Poruka: 18
![]() | Kako napraviti Bootable disc Nabavio sam si novi komp i sad mi zbog nečeg neče instalirat win koje imam. Pa sam si skinuo neke novije ali ih bootat. Pa me zanima daki netko zna kak ih napravit bootable preko nera ili nekak drugačije. Thx |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Kako napraviti Bootable disc Citat:
![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako napraviti Bootable disc Windowsi su bootabilni disk, jedino ako si razdvajao njegove fajlove s diska ili izvodio akrobacije razne, inače su bootabilni sami po sebi, jer imaju boot record, koji BIOS pročita prije čitanja boot recorda hard diska. E sad ako stvarno misliš da moraš nešto napraviti da bi pokrenuo windows disk, onda složi boot record na njemu, a kako... upitaj google...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07
Poruka: 14
![]() | Re: Kako napraviti Bootable disc imaš više verzija imaš i software za bootabilne diskove ali evo najjednostavnijeg načina: Prekopiraj kompletan software u neku datoteku Recimo windowsi otvori novi dokument u notepadu ili nekom textualnom programu upiši ovo:::: [AutoRun] open=setup.exe icon=setup.exe,0 Zatim spremi datoteku na način save as/ Autorun(mora se datoteka tako zvati)/s nastavkom -inf- znači da dolje u editoru mora stajati na mjestu enconding /ANSI tip i to je to |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07
Poruka: 14
![]() | Re: Kako napraviti Bootable disc Opet ja )Ako ti slučajno na extenziji te datoteke na bude nastavak inf ručno ga promijeni i to na način klikni desnim klikom na datoteku pritisni na rename ili preimenuj ostavi ime(autorun) i na mjestu iza točke koje označava extenziju obriši prijašnje ime i stavi inf znači da to izgleda ovako: Autorun.inf |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: Kako napraviti Bootable disc google čini čuda .. Bart's way to create bootable CD-Roms (for Windows/Dos) Citat:
ili ti trebam crtat? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: boot disketa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

)