| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako pjesmu sa WMA prebaciti u MP3 u Tehnologija i Tehnika forumu; bok,može pomoč? Imam jednu pjesmu koja je u WMA i mogu je samo slušati na Windowsmedia playeru ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 36
![]() | Kako pjesmu sa WMA prebaciti u MP3 bok,može pomoč? Imam jednu pjesmu koja je u WMA i mogu je samo slušati na Windowsmedia playeru i ne mogu je spržiti(ne prepoznaje pjesmu).Baš se ne kužim u te stvari ali pjesma mi hoće svirati samo ako je internet ukljućen. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako pjesmu sa WMA prebaciti u MP3 Jel ti možda tu pjesmu slušaš preko interneta ili ti je downlodana na disk? Pokušaj ju naći na netu u mp3 formatu... Pa si ju izšeraj... A ovo je jedan od mali milijun konvertera... Free WMA to MP3 Converter - Free software downloads and reviews - CNET Download.com
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 281
![]() | Re: Kako pjesmu sa WMA prebaciti u MP3 Imam ja jedan program koji snima zvuk sa kompa u mp3 format.Znači stisneš play na bilo kojem filmu,pjesmi ili možda igrici i record u tom programu i on ti snimi samo zvuk u mp3 formatu.Isprobano i super radi,samo što nije legalan,pa na PM dajem linkove.
__________________ One door closes,another door closes and now your boxed in -----End of the line---- by Devildriver |
| | |
![]() |
| Tagovi: mp3, pjesme, prebacivanje, wma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:53.