| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako skinuti Copy Control zaštitu sa audio cd-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Nabavio sam Orginal Cd od Thompsona(Bilo jednom u Hrvatskoj) i probao ga preko audi grabera prebaciti u MP3 ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-01-07 Lokacija: Rijeka
Poruka: 1
![]() | Kako skinuti Copy Control zaštitu sa audio cd-a Nabavio sam Orginal Cd od Thompsona(Bilo jednom u Hrvatskoj) i probao ga preko audi grabera prebaciti u MP3 ali neide.Ustvari prebaci se ali zvuk zavija jer je CD zaštićen.Gledao sam na netu i našao neki program(IsoBuster)sljedio sam upute ali opet ništa.Dali je moguće da se ta zaštita nemože skinuti!?Eto ako netko zna ili je to već napravio na navedenom albumu neka mi pomogne. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 79
![]() | Re: Kako skinuti Copy Control zaštitu sa audio cd-a Ja neam pojma, ali uvijek me zanimalo kak se bilo koja copyright zastita stavlja, da kad ja sprzim cd da se moze samo gledat kaj je gore, ali da s nemoze kopirat btw mogu ti uploadat ak cu bit dobre volje
__________________ Boli te lud kad si kurac!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Kako skinuti Copy Control zaštitu sa audio cd-a sve se može kopirat ... razbijen je Blu Ray, HDDVD, pa čak i dio Vista DRM-a. kaj se tiče pitanja .. mislim da bi prvo trebao nać neki program koji će ti reći koja je zaštita gore, pa onda ić skidat to .. sigurno ima nekaj za to. kažeš da zavija? jesi možda krivo izripo? zeznuo nešto kod postavki? da probaš ripati s nekim drugim programom? obično zaštita ne mjenja zvuk ... il ripaš il ne, ovo mi više zvuči ko loš rip, nego ko neka zaštita .. probaj prvo izvuć datoteke sa CDa u originalnom formatu, onda ih prebacit u mp3. nemoj radit dvije stvari odjednom .. ekstrakcija zaštićenih datoteka i mjenjanje formata. korak po korak .. pa ćeš vidit di si pogrješio. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-04-07 Godina: 30
Poruka: 1
![]() | Jedini način da skloniš zaštitu s cd-a je program [DVD Region + CSS Free]. Uklanja zaštitu sa dvd-a i audio cd-a. CSS Radi kao podprogram i možeš koristiti bilo koji program za ripovanje ili presnimavanje. Probaj pa ćeš se uvjeriti! Pozdrav ;-) Zadnji Uredio daidza : 25-03-08 u 00:12. |
| | |
![]() |
| Tagovi: audio zastita, prebacivanje u mp3 |
« Hakeri
|
bolji zvučnici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.