Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? u Tehnologija i Tehnika forumu; a onda u osnovi imaš i to ... samo kaj su ova dva su po meni najbolja - Tune Up je stvarno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-01-07, 12:22   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa????

a onda u osnovi imaš i to ... samo kaj su ova dva su po meni najbolja - Tune Up je stvarno izvrstan, dok CCleaner zna počistit po hardu i po gigu smeća (samo na C - razne dumpovi, tempovi... ma čuda kaj sve nađe ...

eto ... više nemam ideja ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 12:26   #12 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa????

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
a onda u osnovi imaš i to ... samo kaj su ova dva su po meni najbolja - Tune Up je stvarno izvrstan, dok CCleaner zna počistit po hardu i po gigu smeća (samo na C - razne dumpovi, tempovi... ma čuda kaj sve nađe ...

eto ... više nemam ideja ...

baš cu ih testirati da vidim koliko će koji posla napraviti, pa ti se javim...
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 12:28   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

ccleaner - ciscenje
Jv16PowerTools - dobar prog za registry
Registry Mechanic - isto ali je jv16 bolji za napredne korisnike
System Mechanic - optimiziranje
defregmenter neki bolji od ugradenog u windowse, npr. O&O defragmenter on je shareware ili freeware Auslogics Disk Defrag
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 13:11   #14 (permalink)
Banned

silence

Microsoft TechNet: Windows Sysinternals

ja koristim neke sysinternals utility programe, i to je nekaj najbolje kaj se može naći ... Mark Russinovich je tip koji otkrio Sony rootkit na glazbenim CD-ima (imam njegov rootkit revealer na kompu) ...

za defragmentaciju - korsitit njegov contig.exe, ovdi je verzija sa GUI-jem

|MG| Free Download - Power Defragmenter GUI 2.0.125

program ima 450 kB i freeware je ... a brzina je nevjerojatna ...

Sysinternals je kaj se tiče utility programa najbolje mjesto. freeware koji je priznat od Microsfota, onda vam je sve jasno (ooops, tek kad sam copy-pasteo ovaj citat sam vidio da ih je MS kupio.. dodatni dokaz)

evo kaj MS kaže o svemu ..
Citat:
The Sysinternals web site was created in 1996 by Mark Russinovich and Bryce Cogswell to host their advanced system utilities and technical information. Microsoft acquired Sysinternals in July, 2006. Whether you’re an IT Pro or a developer, you’ll find Sysinternals utilities to help you manage, troubleshoot and diagnose your Windows systems and applications. If you have a question about a tool or how to use them, please visit the Sysinternals Forum for answers and help from other users and our moderators.

btw .. imaš i utility za autostart tamo... ma ima sve ...

Zadnji Uredio silence : 26-01-07 u 13:14.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 13:15   #15 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,364
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

a sta kazete na Registry Repair v1.6.. imam ga , al ga dosad nisam koristio... nađe pun ku.. gresaka u registry-a al ih se bojim pocistit da mi ne nesto ne rikne..
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 16:09   #16 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

Citat:
Pravi autor: Hagan_Bajan Pogledaj Poruke
a sta kazete na Registry Repair v1.6.. imam ga , al ga dosad nisam koristio... nađe pun ku.. gresaka u registry-a al ih se bojim pocistit da mi ne nesto ne rikne..
jedna nevjerojatan komentar nekog usera...."One of the exe files that comes with Registry Repair, not only the V1.53 that I originally used but the current V1.7 as well contain the hupigon1362 trojan. I submitted the file, called junkcleaner, to a site that runs any file through many antivirus programs. My own AV program (Clamwin) and the VBS AV program both found this trojan. Others did not. As a result I can no longer use Registry Repair and will delete it. Too bad because it was a great program that otherwise I would highly recommend.".....
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 16:43   #17 (permalink)
Banned

silence

a kaj je nevjerojatno u tome da neki program skinut s neta ima trojanca u sebi?
ja svaki download posebno skeniran, bez obzira kaj mi je antivirus uključen ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 16:47   #18 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
a kaj je nevjerojatno u tome da neki program skinut s neta ima trojanca u sebi?
ja svaki download posebno skeniran, bez obzira kaj mi je antivirus uključen ...
s cim skeniraš...????
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 18:41   #19 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
s cim skeniraš...????
antivirusom... ofkors...
uvijek se nekaj provuće.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 19:42   #20 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
antivirusom... ofkors...
uvijek se nekaj provuće.
pa znam da s antivirusom ili cim već, ali kojim...?????? vidim da ti to imaš sve picikato posloženo, pa zato pitam
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aktivni procesi, procesi, smanjivanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114