| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? u Tehnologija i Tehnika forumu; a onda u osnovi imaš i to ... samo kaj su ova dva su po meni najbolja - Tune Up je stvarno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned | Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? a onda u osnovi imaš i to ... samo kaj su ova dva su po meni najbolja - Tune Up je stvarno izvrstan, dok CCleaner zna počistit po hardu i po gigu smeća (samo na C - razne dumpovi, tempovi... ma čuda kaj sve nađe ...eto ... više nemam ideja ... ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
baš cu ih testirati da vidim koliko će koji posla napraviti, pa ti se javim... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? ccleaner - ciscenje Jv16PowerTools - dobar prog za registry Registry Mechanic - isto ali je jv16 bolji za napredne korisnike System Mechanic - optimiziranje defregmenter neki bolji od ugradenog u windowse, npr. O&O defragmenter on je shareware ili freeware Auslogics Disk Defrag |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned | Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? Microsoft TechNet: Windows Sysinternals ja koristim neke sysinternals utility programe, i to je nekaj najbolje kaj se može naći ... Mark Russinovich je tip koji otkrio Sony rootkit na glazbenim CD-ima (imam njegov rootkit revealer na kompu) ... za defragmentaciju - korsitit njegov contig.exe, ovdi je verzija sa GUI-jem |MG| Free Download - Power Defragmenter GUI 2.0.125 program ima 450 kB i freeware je ... a brzina je nevjerojatna ... Sysinternals je kaj se tiče utility programa najbolje mjesto. freeware koji je priznat od Microsfota, onda vam je sve jasno (ooops, tek kad sam copy-pasteo ovaj citat sam vidio da ih je MS kupio.. dodatni dokaz)evo kaj MS kaže o svemu .. Citat:
btw .. imaš i utility za autostart tamo... ma ima sve ... Zadnji Uredio silence : 26-01-07 u 13:14. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? a sta kazete na Registry Repair v1.6.. imam ga , al ga dosad nisam koristio... nađe pun ku.. gresaka u registry-a al ih se bojim pocistit da mi ne nesto ne rikne..![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa znam da s antivirusom ili cim već, ali kojim...?????? vidim da ti to imaš sve picikato posloženo, pa zato pitam
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: aktivni procesi, procesi, smanjivanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

- razne dumpovi, tempovi... ma čuda kaj sve nađe ...

imam ga , al ga dosad nisam koristio... nađe pun ku.. gresaka u registry-a al ih se bojim pocistit da mi ne nesto ne rikne..