| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: tarquino Instalirao sam Tuneup utilities 2007 i CCleaner....kao što si rekao prvi je našao oko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | ||
| Banned | Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? Citat:
Citat:
ja sam to uključio jednom iz zajebancije, da vidim kolko je program brz ... to je nešto kaj je možda bilo bitno kad su win98 ili win95 izlazili ... općenito .. sve od sysinternalsa su super stvarčice za držat okolo ... | ||
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 20
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? e tu sam bio ali mi onda ne povezuje kad odem na firefox,čini mi se da sam pokupio nešto,al to nikak maknut... jel imao netko sličan problem i da li ima ideju kako riješiti to?
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #33 (permalink) | |
moguće da ti ne povezuje, jer ti Frefox nije default browser. uostalom, uvijek si možeš izvuć ikonu za povezivanje na desktop i kliknut je prije pokretanja browsera. pošto nisi reko kaj ti je označeno tamo, ne mogu ti reć jesi nekaj pokupio ili ne (ne mogu 100% reć nikad, ali ovako nemam pojima kaj je upaljeno). | |
| | |
| | #34 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? Tak to izgleda ![]() samo mi je problem,nemam to nigdje prikazano,kao da ničemu ne pripada a pojavljuje se prilikom paljenja,tako da neznam nijedan program sa kojim bi to mogao nekako detektirat i ukloniti,jedino ako je među program files negdje... ![]()
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Banned | Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? pa treba biti "nikad ne pozivaj vezu", ovako si mu ti postavio da sam zove. prebaci tu opciju, pa vidi jel će pozivat ... i napravi reboot, tak da znaš jel se promjenilo. naravno da se nigdi ne prikazuje, kad si ti windowsima reko da zovu. ![]() ajd, promjeni, pa se da vidimo jel će prestat. |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kako smanjiti broj aktivnih procesa???? firefox je default. za probu sam dvaput restartao komjuter i nije mi se pojavilo povezivanje,nisam znao da je trebalo biti na nikad ne pozivaj vezu... izgleda da je riješeno,hvala ![]() rep+
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" Zadnji Uredio Jimmy : 28-01-07 u 19:53. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
s druge strane .. ima par topica .. ![]() ajd, drago mi je da se rješilo. ak ti kaj treba, pitaj. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: aktivni procesi, procesi, smanjivanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.