| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako smanjiti (kompresirati) sliku da ima manju veličinu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam neke super slike, ali su mi slikane na 7 megapiksela, a želio bi ih stavit tu na forum (moj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Kako smanjiti (kompresirati) sliku da ima manju veličinu? Imam neke super slike, ali su mi slikane na 7 megapiksela, a želio bi ih stavit tu na forum (moj slatki mačak je na slikama) , ali ne pada mi sad ništa na pamet kako da smanjim veličinu slike na nekih 200-300 kb kao kad se slika na vga kvaliteti a razlika nije baš tako jako vidljiva jer sam kasnije slikao na vga za net pa je sasvim ok, jer bih želio uploadati ovdje na forum direktno preko attachmenta a ne mogu tako velike slike jer imaju 3 mb a to je stvarno previše! Ako netko zna, molio bi za pomoć
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako smanjiti (kompresirati) sliku da ima manju veličinu? Skini si Irfan wiew, malen i jednostavan program sa kojim ćeš to vjerujem lako napraviti. Ako zapneš pitaj dalje Ne kompresiraš ih nego smanjuješ.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Kako smanjiti (kompresirati) sliku da ima manju veličinu? Image resizing, do it with PIXresizer ne može biti jednostavnije od ovoga ... možeš kompletan folder dati da smanji, samo odrediš kamo da ih stavi (da ih ne prebriše) i deri .... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Re: Kako smanjiti (kompresirati) sliku da ima manju veličinu? http://download.microsoft.com/downlo...ertoySetup.exe isto ko i od silenca, desnom tipkom i cijeli folder resajzaj |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako smanjiti (kompresirati) sliku da ima manju veličinu? Uh, Kiki... Ovaj tvoj alatić ipak malo previše kompresira sliku. Čovjek bi htio kvalitetniju, a ovaj ResizeTool crvenu, tamno plavu i tako, neke boje izblura toliko da neke slike unakazi. Ja to sve radim Photoshopom, ili eventualno Corel PaintShop pro-om! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako smanjiti (kompresirati) sliku da ima manju veličinu? Kao što je daidza reko Irfan View, otvoris sliku odes na image mislim resize i utipkas zeljenu velicinu, u slučaju da imaš photoshop postupak je isti.
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako smanjiti (kompresirati) sliku da ima manju veličinu? Svima vam puno hvala , za irfan view sam znao, imam ga na kompu , ali nisam se dugo s njim koristio pa se nisam sjetio, a silence tebi dajem rep + , svaka čast , ovaj program je legendaran hvala ti puno ! Uopće ne smanjuje toliko kvalitetu i jednostavan je do bola tako da je super program, svaka čast! Puno hvala svima
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Kako smanjiti (kompresirati) sliku da ima manju veličinu? Citat:
stvarno je super za ovakve stvari. Zadnji Uredio silence : 03-04-07 u 06:55. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ima, kako, kompresirati, manju, sliku, smanjiti, velicinu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:14.

Ne kompresiraš ih nego smanjuješ.