| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako "spojiti" djelove filma u cjelinu u Tehnologija i Tehnika forumu; DataFile Joiner/Cutter...odličan program...nijemu važan format...glavno da su svi dijelovi u istom formatu...spoji ih takve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-06
Poruka: 38
![]() | Re: Kako "spojiti" djelove filma u cjelinu DataFile Joiner/Cutter...odličan program...nijemu važan format...glavno da su svi dijelovi u istom formatu...spoji ih takve kakvi jesu i no problemo! (Dao bih ti link, al se nesječam di sam ga iskopo) probaj guglat. ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-06 Godina: 26
Poruka: 39
![]() | Re: Kako "spojiti" djelove filma u cjelinu http://www.boilsoft.com/ imas joiner i splitter koristim ih vec par godina, jednostavnije programe nes nac |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako "spojiti" djelove filma u cjelinu wow Priznajem pred bogom i narodom da sam s boilsoftom oduševljena. Nisam ni pomišljala da to može biti tako jednostavno. Software koji mi je kolega ponudio je zahtjevao 10 dana obuke . Prihvaćam da je njegov vjerojatno puno bolji ali ja ne namjeravam montirati igrane filmove već samo spajati klipove u cjelinu da se ne moram na predavanjima igrati surfera po vlastitom laptopu pred cjelim razredom.Zahvalna MATILDA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Re: Kako "spojiti" djelove filma u cjelinu Skinuo sam film u 14 dijelova(rar arhiva),koje se zovu ime.avi.001 ime.avi.002 itd... Nema .bat file nigdje,moram ga odrarati dio po dio...Kad ih raspakiram normalno su u unknovn file formatu ali kad promijenim ime u ime1.avi ili ime.avi radi samo prvi chunk,piše tamo run time 1:12:30 ali nakon par minuta stane(probao sam ih stavljati i u playlist) a svi ostali izbacuju cannot locate video stream WTF da napravim?
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Re: Kako "spojiti" djelove filma u cjelinu Riješio sam problem. Kada arhiva izgleda ime.(bilo koja file ekstenzija).001 itd jednostavno ih odrarate u jedan folder bez ikakve promjene imena i skinete program hj split i na opciji join odaberete file koji završava na .001 i klik na join,on ce sve ostalo sam napraviti. Program je freewere i btw ovo sam uspio samo s osnovnom verzijom (ima i pro ali ta mi nije šljakala)
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cjelinu, djelove, filma, kako, quotspojitiquot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:36.

i narodom da sam s boilsoftom oduševljena.
Nisam ni pomišljala da to može biti tako jednostavno.
. Prihvaćam da je njegov vjerojatno puno bolji ali ja ne namjeravam montirati igrane filmove već samo spajati klipove u cjelinu