| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Kako u acc. u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam jedan problem. Brat mi je kupio komp i posto je on mladi od mene stavio sam da sam ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 15
![]() | Imam jedan problem. Brat mi je kupio komp i posto je on mladi od mene stavio sam da sam ja Administrator, a da je on Limited Account. I kako se ja nisam dugo koristio tim racunalom zaboravio sam password . A preko njegovog racuna nemogu promijeniti password. A password mi treba kako bih mu instalirao neke programe na kompu. Moze li mi netko reci neki nacin kako da si saznam password? Zadnji Uredio daidza : 10-02-08 u 21:45. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-08-07
Poruka: 24
![]() | Re: Kako u acc. Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07
Poruka: 13
![]() | Re: Kako u acc. Imaš program koji se zove erd commander. Digneš pc s njega i promjeniš adm pass ili probaj ovdje, ako nemaš erd http://www.loginrecovery.com/ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako u acc. Citat:
![]() možda i griješim, i ne tiče se uopće tebe, a možda i ne... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
![]() |
« zvučna kartica
|
Monitor »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.