| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi kako ubaciti titlove u DVD u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako....Znam da nisam prvi koji postavlja ovo pitanje...ali..Moj ujak je ljubitelj filmova i kada se vrati s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 4
![]() | Ovako....Znam da nisam prvi koji postavlja ovo pitanje...ali..Moj ujak je ljubitelj filmova i kada se vrati s putovanja donese mi nešto dvd-a koji imaju strane titlove...Ja kada sa neke internet stranice skinem titlove oni su najčešće u srt gormatu...Mene zanima kako ubaciti te titlove u neki dvd...probao sam prilikom gledanja filma ubaciti, ali onda mi prikazuje samo cca. 27 min jer je dvd građen "slojevito"...podijeljen je na nekoliko djelova...i kada završi 1. dio filma meni na playeru na kompu počne opet kretati iz nule jer je počeo drugi dio...Još sam probao taj film pretvoriti u dvx pomoću Xilisoft DVD ripper 4...ali mi film izgubi na kvaliteti...Pitanje je:"Kako da ubacim te titlove u DVD?"...Bio bih vam zahvalan ako mi odgovorite... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-08-07 Godina: 28
Poruka: 26
![]() | Re: kako ubaciti titlove u DVD Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, dvx |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |