Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Koja grafička??

Raspravljate o temi Koja grafička?? u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ej bok! Trebam pomoć jer se ne razumijem1 Kupio bi grafičku karticu,neku do 300kn,da mogu neke igre igrati,nista specijalno. Trenutno ...

Starter
    Datum registracije
    30-12-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Exclamation Koja grafička??

Ej bok! Trebam pomoć jer se ne razumijem1 Kupio bi grafičku karticu,neku do 300kn,da mogu neke igre igrati,nista specijalno. Trenutno imam VIA"S3G UniChrome Pro IGP to je integrirana valjda sa 32Mb!!!! Ništa ne mogu igrati s tim,koju bi mogao kupiti,koju preporučujete i jel se uopce isplati kupovati za te novce? Hvala!!

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: Koja grafička??

daj reci koju konfu imas...znas maticna,proc itd da vidimo kakva ti pase i da li se uopce isplati uzimati ista

Starter
    Datum registracije
    30-12-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

gtx 275 odlicna grafa

Starter
    Datum registracije
    30-12-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

DALI MI NEKO MOŽE POMOĆI U VEZI S IGRICOM : GTA 4 KOJU SAM KUPIO PRIJE 2 DANA IGRA JE SUPER ALI MI NESTO STEKA U IGRI KAD SMANJIM GRAFIKU JOS VISE STEKA,A TA JE IGRA ORGINAL

MOJA KONFIGURACIJArocessor-intel core 2quad x4 2.4Ghz , grafička ploča:nVidia gts 250 512 mb GDDR3 , 4gb rama-a , 680gb hard disk

sve druge igrice na high neznam sta je s tim igram i codmw2 high nesteka nist tako isto i crysis neznam ako netko zna neko mi molim vas pomogne...hvala my xfgbrany

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Citat Pravi autor: Quad~Forever Pogledaj Poruke
    gtx 275 odlicna grafa
    do 300kn je rekao,ne 1500kn

i inace je grafa precjenjena

Citat Pravi autor: Quad~Forever Pogledaj Poruke
    DALI MI NEKO MOŽE POMOĆI U VEZI S IGRICOM : GTA 4 KOJU SAM KUPIO PRIJE 2 DANA IGRA JE SUPER ALI MI NESTO STEKA U IGRI KAD SMANJIM GRAFIKU JOS VISE STEKA,A TA JE IGRA ORGINAL

MOJA KONFIGURACIJArocessor-intel core 2quad x4 2.4Ghz , grafička ploča:nVidia gts 250 512 mb GDDR3 , 4gb rama-a , 680gb hard disk

sve druge igrice na high neznam sta je s tim igram i codmw2 high nesteka nist tako isto i crysis neznam ako netko zna neko mi molim vas pomogne...hvala my xfgbrany
    Patches and Fixes: Grand Theft Auto 4 v1.0.1.0 Patch - Demo Movie Patch Download Section - GamersHell.com

skini to i instaliraj pa vidi oce i dalje stekat...gta je inace lose optimizirana pa lagano to ispravljaju sa patchevima

Lajkaj nas na Facebooku