| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Koja grafička za siću? u Tehnologija i Tehnika forumu; Ako neko može dati savjet da mi preporuči za soltek(intel chipset) ploču, agp8x solidnu grafičku 128/256mb ram ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-03-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 10
![]() | Koja grafička za siću? Ako neko može dati savjet da mi preporuči za soltek(intel chipset) ploču, agp8x solidnu grafičku 128/256mb ram da nije skupa? Imao sam ati 9600xt 128mb ali je trokala, isprobao sve drivere i ništa a na koleginom kompu sa amd-om radi ko beba. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Koja grafička za siću? pa da ... možda rađe uzet nešto rabljeno, a malo jače, nego uzimat nekaj kaj ti ne radi ili nekaj kaj je stvarno slabo ... naravno, sve ovisi za kaj ti treba, ak ti igranje nije visoko na listi, onda ipak uzmi nekaj novo ... ali ako je, bolje uzet rabljenu karticu koja radi, a može vrtit igre puno bolje .. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja grafička za siću? I ja sam to htel reči. Samo ne znam zakaj mu troka, ja imam Saphire 9550 i vrtim Carbon-ca na 1024x768 s detaljima i svim ostalim na high. A nemam baš bog zna kakvi procesor, osim kaj je AMD. Ali kad već veli da mu je s xt trokala, trokala mu možda bude i s pro, makar ima duplo memorije. Ne mora biti! Samo nagađam. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: graficka kartica, jeftina graficka kartica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:27.