Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Koji je ovo trojanac!!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Koji je ovo kurac?? ajde neda mi se sad tražiti po netu!!!!! Kad sam upalio komp pokazalo mi se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-12-05, 22:29   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,601
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Koji je ovo trojanac!!!!

Koji je ovo kurac??
ajde neda mi se sad tražiti po netu!!!!!

Kad sam upalio komp pokazalo mi se ovo!!

kakv je to trojanac??
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg MyScreenHunter.jpg (31.1 KB, 77 pogleda)
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-12-05, 22:32   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
sekundu... očekuješ da neko od nas zna koji od dsetaka tisuća virusa je to, a tebi je teško upisati ime viruse u jebeni google???????
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-12-05, 22:45   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Citat:
Pravi autor: silence
sekundu... očekuješ da neko od nas zna koji od dsetaka tisuća virusa je to, a tebi je teško upisati ime viruse u jebeni google???????

hahhahahha
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-05, 22:53   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
To ti je Rbot...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-05, 23:07   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
http://www3.ca.com/securityadvisor/v....aspx?id=39437

WinTasks Process Library
scrtkfg - scrtkfg.exe - Process Information

Process File: scrtkfg or scrtkfg.exe
Process Name: WIN32.RBOT Trojan Variant

Description:
scrtkfg.exeis a process which is registered as the WIN32.RBOT Trojan . This virus is distributed via the Internet through e-mail and comes in the form of an e-mail message, in the hopes that you open it’s hostile attachment. The worm has it’s own SMTP engine which means it gathers E-mails from your local computer and re-distributes itself. In worst cases this worm can allow attackers to access your computer, stealing passwords and personal data. It is a registered security risk and should be removed immediately. Please see additional details regarding this process
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-05, 23:08   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,451
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
In worst cases this worm can allow attackers to access your computer, stealing passwords and personal data. It is a registered security risk and should be removed immediately.

Dobro što imaš nod, najbolji je

Zadnji Uredio ivanusic : 12-12-05 u 23:17.
ivanusic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-06, 12:38   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
Toks se izdvaja iz maseToks se izdvaja iz mase
E DA JA ZNAM TOLKO O KOMPICIMA
Toks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-06, 12:46   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-04
Godina: 22
Poruka: 16
TheWorm je zabranio reputaciju
Od mene se ne možete obraniti...
TheWorm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-06, 09:03   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 46
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA
Re: Koji je ovo trojanac!!!!

Ma ja worme gazim čim hi vidim.
Trojanci su mnogo neugodniji.
Ponekad ga nosiš tjednima prije nego naprave antivirusni update za njega.
Jedino što vidiš je da na conection statusu više šalješ nego što primaš.
Ja komp ne gasim preko noći, jer pred jutro sam radi update i scan sistema.
Samo me ujutro dočeka s porukom da je pronašao trojanca koji je u kompu tjednima.
Odgovori sa citatom
Star 06-05-06, 09:07   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 46
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA
Re: Koji je ovo trojanac!!!!

Inače koristim NOD i zadovoljnija sam s njim nego s Nortonom ili Sofosom koje sam prije koristila.
Norton je u svoje vrijeme bio najbolji, ali je od prije dvije godine počeo toliko usporavati downloade, da se sam ponašao kao virus.
Najveća drama je nastupila kad sam ga pokušala deinstalirati.
Nako 10-ak dana ručnog čišćenja kompa od nortona, sam odustala i formatirala disk, i sve digla ponovo.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koji, ovo, trojanac

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37

Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114