Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Koji Laptop da kupim? u Tehnologija i Tehnika forumu; koji laptop da kupim, hoću neki sa malo večim displayem, da ima veliki hard i bluetooth nešt do 12 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-12-06, 15:12   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Koji Laptop da kupim?

koji laptop da kupim,

hoću neki sa malo večim displayem, da ima veliki hard i bluetooth

nešt do 12 tisuća kuna
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 15:22   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,133
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Koji Laptop da kupim?

Notebook HP NC8430 (RH466EA), Intel Core 2 Duo T5600 (1.83GHz), TFT 15.4" WXGA, 512 MB, DVDRW, HDD 80 GB, Radeon X1600, bežična mreža, bluetooth, Windows XP Pro 10.980,00

A ima ih 100 modela, najbolje ti je otići u hg ili tako nešto i tamo odabrati. Uostalom ti studiraš računarstvo ili tako nešto pa valjda znaš bolje od nas.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 15:26   #3 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

pa nije problem za kupiti dobar laptop, odem u feniks kompjutori i kupim, ali možda je netko kupio jeben laptop i onda nek preporuči
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 16:06   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,595
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

slušaj kaj ti tata veli... (no zajebancija)

imam dosta iskustva sa kupnjom hardver opreme u zagrebu jer sam obišao velik broj dućana, i reći ću ti sljedeće:

nikako ne idi u hgspot ako ti je život mio, kaj god sam tamo uzeo bila je škart roba (pokvareno nakon garancije)

feniks ti ne mogu preporučit ali sam na netu čitao da imaju više cijene od ostalih

moja preporuka je Links (links.hr) , izvrsno opskrbljeni, kvaliteta na razini, pristojne cijene, sigurno nećeš požalit

ve-mil je isto jedan od najboljih... (Ve-mil d.o.o.)

Kod laptopa pazi da ima dugotrajne baterije i da se ne pregrijava tj. da je fan okrenut kak spada a ne da ti spali noge kad ga držiš na njima

pa ti biraj sine ...
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 16:19   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-06
Godina: 29
Poruka: 128
7 SinS ima ono nešto7 SinS ima ono nešto7 SinS ima ono nešto7 SinS ima ono nešto7 SinS ima ono nešto7 SinS ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku 7 SinS

Bizcom Electronics

Baci oko na modele HEL80 i 81.
To ti je barebook , pa ti staviš u njega kaj hoces.ovisi za kaj ti treba.

U izravnom sam kontaktu s njima i moram priznati da su skroz ok.
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 20:09   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ovisi za kaj ti treba... napiši prvo to.
drugo.. gledaj na težinu, jer ako ti treba za ić na sastanke ili ne daj bože da hodaš s nim po gradu.. težina se osjeti...

ja sam koristio od frenda jebeni laptop za prezentacije.. dok nisam otišo na Velesajam s njim...

poslje mi je frend dao komp od 900 grama (ispod kile)... MILINA... samo kaj je taj kad je izašao koštao preko 36.000,00 kuna ... ja ga dobio na korištenje...

zato razmisli za kaj ti treba i po tome se ravnaj... čak i najmanji laptop ti sad stane 60-80 GB HDD, grafika i ostalo...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 20:13   #7 (permalink)
Administrator

neki lagani mi treba, sa velikim ekranom, da bar ima 2 gigaherza, i više
dobru ram memoriju, veliki hard disk, bluetoth i ostale gluposti
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 20:16   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,595
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

pogledaj OVDJE
Odgovori sa citatom
Star 05-12-06, 20:20   #9 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,555
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

mogu ti ja nabavit jedan CRNI za te novce
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 23:13   #10 (permalink)
Administrator

evo dobio sam u feniksu ovo za 10.500 kuna, jel se može naći šta bolje za te pare ili je ovo super

MSI MegaBook L745 C2D, Intel® Core™ Duo CPU T5600, CPU 1,836 GHz 2MB, Intel 945PM chipset, 1024 MB DDR2, 17" WXGA (1440x900) Glare display, 120GB HDD, nVidia GeForce Go7600 256MB, DVD+/-RW Dual Layer, Bluetooth, Video Camera 1.3M integrirana, W-Lan a/b/g, Li-ion 6 cell baterija, fax modem, Firewire, 4xUSB 2.0, TV-out S-video, DVI-out, 4-in-1 čitać kartica, 3.2 kg, bez OS, jamstvo 2 godine

e dali ima šta bolje i jefitnije ili je ovo dobro za te novce, uzeo bi si onda ovo
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: laptop, notebook

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114