| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Koji Laptop da kupim? u Tehnologija i Tehnika forumu; koji laptop da kupim, hoću neki sa malo večim displayem, da ima veliki hard i bluetooth nešt do 12 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji Laptop da kupim? Notebook HP NC8430 (RH466EA), Intel Core 2 Duo T5600 (1.83GHz), TFT 15.4" WXGA, 512 MB, DVDRW, HDD 80 GB, Radeon X1600, bežična mreža, bluetooth, Windows XP Pro 10.980,00 A ima ih 100 modela, najbolje ti je otići u hg ili tako nešto i tamo odabrati. Uostalom ti studiraš računarstvo ili tako nešto pa valjda znaš bolje od nas.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji Laptop da kupim? slušaj kaj ti tata veli... (no zajebancija) imam dosta iskustva sa kupnjom hardver opreme u zagrebu jer sam obišao velik broj dućana, i reći ću ti sljedeće: nikako ne idi u hgspot ako ti je život mio, kaj god sam tamo uzeo bila je škart roba (pokvareno nakon garancije) feniks ti ne mogu preporučit ali sam na netu čitao da imaju više cijene od ostalih moja preporuka je Links (links.hr) , izvrsno opskrbljeni, kvaliteta na razini, pristojne cijene, sigurno nećeš požalit ![]() ve-mil je isto jedan od najboljih... (Ve-mil d.o.o.) Kod laptopa pazi da ima dugotrajne baterije i da se ne pregrijava tj. da je fan okrenut kak spada a ne da ti spali noge kad ga držiš na njima ![]() pa ti biraj sine ...
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji Laptop da kupim? Bizcom Electronics Baci oko na modele HEL80 i 81. To ti je barebook , pa ti staviš u njega kaj hoces.ovisi za kaj ti treba. U izravnom sam kontaktu s njima i moram priznati da su skroz ok.
__________________ Svoje najljepše dane proveo sam po noći ! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Koji Laptop da kupim? ovisi za kaj ti treba... napiši prvo to. drugo.. gledaj na težinu, jer ako ti treba za ić na sastanke ili ne daj bože da hodaš s nim po gradu.. težina se osjeti... ja sam koristio od frenda jebeni laptop za prezentacije.. dok nisam otišo na Velesajam s njim... poslje mi je frend dao komp od 900 grama (ispod kile)... MILINA... samo kaj je taj kad je izašao koštao preko 36.000,00 kuna ... ja ga dobio na korištenje... zato razmisli za kaj ti treba i po tome se ravnaj... čak i najmanji laptop ti sad stane 60-80 GB HDD, grafika i ostalo... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Administrator | Re: Koji Laptop da kupim? evo dobio sam u feniksu ovo za 10.500 kuna, jel se može naći šta bolje za te pare ili je ovo super MSI MegaBook L745 C2D, Intel® Core™ Duo CPU T5600, CPU 1,836 GHz 2MB, Intel 945PM chipset, 1024 MB DDR2, 17" WXGA (1440x900) Glare display, 120GB HDD, nVidia GeForce Go7600 256MB, DVD+/-RW Dual Layer, Bluetooth, Video Camera 1.3M integrirana, W-Lan a/b/g, Li-ion 6 cell baterija, fax modem, Firewire, 4xUSB 2.0, TV-out S-video, DVI-out, 4-in-1 čitać kartica, 3.2 kg, bez OS, jamstvo 2 godine e dali ima šta bolje i jefitnije ili je ovo dobro za te novce, uzeo bi si onda ovo |
| | |
![]() |
| Tagovi: laptop, notebook |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.

i bluetooth