Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Koji printer kupiti?? u Tehnologija i Tehnika forumu; dakle... treba mi novi printer u boji a ja stvrano ne znam sto valja sto ne valja i koji bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-10-07, 11:41   #1 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 858
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan
Koji printer kupiti??

dakle... treba mi novi printer u boji a ja stvrano ne znam sto valja sto ne valja i koji bi meni za moje potrebe najvise odgovarao..

Printer mi treba za ispisivanje raznih fotografija i projekata u boji za faks.
Doma imam neki hp laserjet 1020 crno bijeli koji stvrno nije los za printanje teksta jer kako sam malo gledala po cijenama taj moj printer crno bijeli je cak skuplji od puno njih u boji..

naravno treba mi i da ispisuje na onaj papir za fotke..

sto preporucijete da je u okvirima normalnog...ne sad nes extremno skupo..
hvala unaprijed na pomoci!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 12:42   #2 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan
Re: Koji printer kupiti??

nitko nema neki prijedlog?
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 13:18   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,242
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa ja ti mogu preporučiti Canon, mislim da su boje povoljnije nego kod konkurencije a nisam još od nikog čuo da se žalio na kvalitetu ispisa.
I osobno ga imam, neki jeftini, i potpuno sam zadovoljan.
A koji model? To ćeš morati sama pogledati, zavisi koliko si spremna dati i što tražiš od njega

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 13:32   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,865
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

hp photosmart 2610,solidan
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 13:43   #5 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

hvala...a koji ti daidza imas model?
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 13:45   #6 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Za test printaj tu fotku s avatara...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 13:50   #7 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Za test printaj tu fotku s avatara...
lol
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 13:53   #8 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,242
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ma ja sam davno kupio, ne proizvodi se više taj model. Inače je i250. Koristim ga za isprintati tekst iz worda i povremeno koju sliku i radi već godinama sa zamjenskim bojama bez kvara.
Malo skuplji modeli mogu printati fotografije bez onog bijelog ruba, prijatelj mi ima takav i stalno printa i također je prezadovoljan. Bit je većinom u papiru a ne toliko u printeru.
A i boje za hp su papreno skupe pa ako puno printaš nije baš jeftino.
U pravilu od ovih poznatijih marki možeš očekivati podjednake performanse pa vidi koliko će te koštati boje jer njih ipak najčešće mijenjaš.
Također noviji canoni imaju glavu na boji pa se ne moraš bojati da će ti krepati ako koristiš zamjensku koja je ipak puno jeftinija od originalne

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 13:57   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
hp photosmart 2610,solidan
To je All-in-one, bespotrebno bacanje para za navedene potrebe... niti ima karakteristike pravog printera iste cijene, niti je štedljiv, a sve što ima je skener/kopirka/faks koji je većini nepotrebno bacanje novaca...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 16:35   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-02-07
Godina: 30
Poruka: 32
krky se izdvaja iz mase

Canon IP4300, (ako ga uspiješ pronaći). To je malo skuplji model (oko 620kn), ali ima sve tinte odvojene (mijenjaš samo onu koju stvarno potrošiš, za razliku od nekih modela sa tzv. Tricolor tintom), ispis direktno na CD i DVD medije (naravno printabilne) i duplex (mogućnost obostranog ispisa). Ispis slika je fantastičan. Cijena tinti je oko 80kn za crnu i oko 70kn pojedinačno za ostale. Početni set je naravno u kompletu i jednako su tinte napunjene kao i one koje se naknadno kupuju.
krky je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koji, kupiti, printer

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113