| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Koji printer kupiti?? u Tehnologija i Tehnika forumu; mirin979 mi je dao reputaciju u kojoj je napisao da ono što sam ja napisao nije istina... ne znam o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji printer kupiti?? mirin979 mi je dao reputaciju u kojoj je napisao da ono što sam ja napisao nije istina... ne znam o čemu govori, da nije istina da se radi o all-in-one uređaju ili da nije istina da 2500-3000 kn možeš kupiti vrhunski laserski printer u boji za po kući?? ili nije istina da je nakrcan funkcijama poput mrežne djelivosti koja nikome za kuću ne treba, jer printer ionako može share-at preko računala. Uostalom, ne znam ko bi normalan išao za kuću uzimati printer od 3000kn, ova PIXMA koju je krky naveo je puno bolji izbor... pogotovo ako baciš pogled na njenu zadnju rečenicu...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji printer kupiti?? ja sam bio dao svoj primjer,ja ga osobno imam i rekao sam da je solidan,nisam razglabao koji je bolji ili losiji,a ti odmah moras nesto pametovati,napisi sta je tvoje i misljenje i ostavi moje misljenje na miru
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji printer kupiti?? To ne mogu... potraži u riječniku što je "forum", pa ćeš shvatiti zašto to ne spada pod oglasnu ploču na kojoj se tuđa mišljenja ostavljaju na miru... ako ne želiš da ti netko komentira post nemoj ga pisati...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Gazdarica Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji printer kupiti?? nemojte se svaditi...ja samo trazim prijedloge i drago mi je da ima sto vise misljenja kako bi za tjedan dana uspjela kupiti sto bolji printer ![]() hvala... biti cete neki nagrdeni reputacijama... heheheeh
__________________ Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole.. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji printer kupiti?? ajde ok,ali ja i dalje tvrdim da je hp photosmart 2610 solidan,a ti reci sta hoces,necemo se svadjat zbog glupih stvari
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji printer kupiti?? Ne sumnjam da je solidan, ali nije ni blizu klasifikacije "ne sad neš ekstremno skupo", a nije ni printer, nego all-in-one uređaj... svaki prijedlog se cijeni, ja sam samo tvoj malo stavio u svijetlo onga što ona traži...
| | |
![]() |
| Tagovi: koji, kupiti, printer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.