| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Koji programski jezik izabrati.. u Tehnologija i Tehnika forumu; kod visual studia netrebaš znati nikakav kod napamet. Jednostavno izabereš neki predmet. Recimo textbox izabereš akciju na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | kod visual studia netrebaš znati nikakav kod napamet. Jednostavno izabereš neki predmet. Recimo textbox izabereš akciju na njemu, click ili takvoga nekaj, i kad napišeš naziv nekog objekta unutar akcije stisneš točkicu i pokažu ti se sve moguče naredbe. Znaš malo engleskog i to je to. Šta se tiče c++ za to sam voljen uložiti svo moje vrijeme bez obzira što mrzim knjige iz dna duše ali to je jedino što mi daje smisao u životu. Navečer kad dođem doma kolko god bio umoram sjedam za komp i radim nekaj. Kad mi je najgore ja razmišljam o programiranju. Kad čekam vlak ja u glavi pokušavam rješiti neke probleme i sve kaj hoču je da ozbiljno počnem raditi u nekom programu jer pokušavati znati sve je samo gubljenje vremena.
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Znam ja za visual studio i te stvarčice radio sam u tome, ali korištenje baze je nešto sasvim drugo... E kod C++ ćeš morat jako puno čitat i tipkat i razmišljat na putu ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Evo već si počeo, knjigu u ruke i kreni... http://www.giuciao.com/books/sort.php?by=Cplus a za program sam ti već reko Dev C++
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned | Citat:
nabavi knjigu "Demisitificirani C++" na hrvatskom.... poslje toga ćeš moći kaj oćeš. ak to savladaš PHP je recimo igračka.. | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Jedna od lošijih knjiga... uzmi radje neku bolju
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Citat:
__________________ Be happy! I won't be here forever! | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Meni je komplet serija knjiga ta for dummies loša jako... Ne znam koju da uzmeš, davno je bilo kad sam ja pokušavo učit c++ pogledaj ih par... samo znam za te for dummies da su dosta loše Radje pogledaj ovo http://www.cprogramming.com/tutorial.html
| | |
![]() |
| Tagovi: izabrati, jezik, koji, programski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:42.