| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Koji programski jezik izabrati.. u Tehnologija i Tehnika forumu; Nije ti se baš svidio C++??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ne jer je pretežak za nešto kompleksnije napravit, a za napravit sučelje trebaš cijelu bibliju napisat...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Nema nikakav program da napraviš sučelje vizualno pa onda dodaješ kod. Neznam kak je u Visual Studiu nisam uspio probati.
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ma možeš al vjeruj mi ako ne misliš se ozbiljno bavit programiranjem da budeš plaćeni programer neće ti trebat. Imam neki osjećaj da bi ti pravio programe za win, pa ti preporučam da se opredjeliš za vb.net jezik. Za kratko vrijeme se da svašta naučit, pravit male aplikacije koje ti mogu koristit u svakodnevnom radu na kompu...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
![]() | Ne ipak budem pisal biblije jer takve stvari znam raditi u Visual Basic jeziku i ne mislim potrošiti vrijeme na to jer želim raditi nešto ozbiljno.
| | |
| | #26 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Dajem ti 15% da ćeš s c++ ić do kraja... ali ako se ti želiš mučit s c++ to je tvoj izbor, ja ti savjetujem da uzmeš nešto lakše
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() | Prvi put kad sam htjel nešto ozbiljnije programirat program koji sam htio bio je c++ no nisam mogao nabaviti literaturu. Sad kad znam kolko vrijedi znati c++ spreman sam dati sve da dođem do toga. Mogu se kladiti da nebum odustal pa makar zaboravim hodati ispred ekrana
| | |
| | #28 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Ne, svaka ti čast ako uspiješ, želim ti puno sreće u učenju... ako šta naučiš javi mi da mene naučiš ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned | ova knjiga koju sam ti preporučio je stvarno izvrsna, napisana ja jako, jako dobro na čistom hrvatskom i super objašnjava sve glavne ideje programiranja sa hrpom primjera i zadataka za testirati... ja sam prije pokušavao naučit PHP radi weba preko raznih tutoriala na webu i knjiga na engleskom, ali kad ne razumiješ osnovne koncepte to baš i ne ide.... prošo sam tu knjigu 2-3 puta i nakon toga mi nije bio problem napisati ono kaj mi je trebalo u PHPu... |
| | |
![]() |
| Tagovi: izabrati, jezik, koji, programski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:09.

Ne, svaka ti čast ako uspiješ, želim ti puno sreće u učenju... ako šta naučiš javi mi da mene naučiš