| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Koji programski jezik izabrati.. u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: silence ova knjiga koju sam ti preporučio je stvarno izvrsna, napisana ja jako, jako dobro na čistom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| V.I.P. Član | Našo sam... http://www.superknjizara.com/knjiga....100&PHPSESSID= 250 kn majke ti... šta to nema negdje kao e-book?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #37 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ja bih sebi isto kupio al malo mi je to puno 250 kn, radje ću nešto drugo
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Sad bude deda dobil otpremninu pa bude nekaj palo. Malo budem moral smanjiti internet, ah, šta mogu kad je tak dobro na croportalu
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| V.I.P. Član | Čito sam prvih nekoliko stranica, čini mi se ok knjiga
| | |
![]() |
| Tagovi: izabrati, jezik, koji, programski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.