| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Koji software koristite za muziku a koji za filmove.... u Tehnologija i Tehnika forumu; Da vidimo koji su programi najpopularniji........Ja inace za muziku koristim Winamp....i pomalo Ashampoo media player a sto se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 88
![]() | Koji software koristite za muziku a koji za filmove.... Da vidimo koji su programi najpopularniji........Ja inace za muziku koristim Winamp....i pomalo Ashampoo media player a sto se tice filmova...skoro sam instalirao JetAudio...nakon MV2 playera...i iskren da budem neuporedivo je bolji |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koji software koristite za muziku a koji za filmove.... Muzika - Winamp divx filmovi - BSPlayer DVD filmovi - Power DVD
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 88
![]() | Re: Koji software koristite za muziku a koji za filmove.... Ovo pisem samo zbog Robert-a....a nadam se da su ostali razumeli sta sam mislio... muzika 1.Winamp 2.Music Match Juke Box 3.Ashampoo Media player 4.JetAudio Basic 5.A2 Media Player 6.Pinky Player 7.Windows Media Player 8.Real Player 9.Atomix 10.Muse - Music player 11.Album Player 12.WinMusic Jukebox 13.Silver Juke 14.Evil Player 15.yPlay 16.AV Mix Master 17.Traktor Dj Studio 18.CoolEdit Pro(mixovanje) 19.JukeJam 20.rJukeBox 21.AdvaPlay 22.Tango ........ filmovi 1.MV player 2.Windows Media player 3.BSPlayer 4.JetAudio player 5.Rad Light 6.Divx playeri... 7.RealPlayer 8.VLC Media Player 9.Blaze Media Pro 10.WinDVD 11.Lalim Compact Player 12.CombiMovie + jos brdo programa ali ne mogu vise da se setim... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koji software koristite za muziku a koji za filmove.... Ne mogu vjerovat da nisi napiso najbolji mp3 player poslije winampa a možda i boljeg od njega QCD Player ( Quintessential Player )
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmove, koji, koristite, muziku, software |
« Grupno resajzanje slika
|
Gmail »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.