da
Raspravljate o temi koliko bzo se Mb trose tijekom surfanja? u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; planiram uzeti vip mobile carnet.... paket 10GB... dali bi mi to bilo dosta kada bi npr surfao 4-5 sati na ...
da
surfanje je vrlo širok pojam. ako samo pregledavaš stranice, a ne filmovi i muzika, napraviti ćeš u svakom slučaju manje prometa.
10 gigia je pona, fakat puno, ali sve ovisi o tvojim navikama i željama. online igrice rade promet, učitavanje slika, filmiča, mjuza, slušanje radia preko neta... sve to po malo cucla, pa kada se zbroji, ispadne pristojna cifra.
potrudi se koristiti neki od programa koji prate potrošnju, ali nemoj uzeti taj podatak zdravo za gotovo zbog obračunske jedinice, da ne bi imao dodatnog troška.
sve u svemu, 10 giga i surf kakav navodiš bi trebalo biti dovoljno, ali ne zaboravi na update programa koje imaš, update windoza i sl, attachmenti u mailovima i tak... mislim trebalo bi biti ali ipak koristi program koji ti prati potrošnju da bi bio ziher
btw, msn, vocaltek, i slični programi sa kojima misliš razgovarati preko neta mogu ti napraviti pristojin promet
osim toga na vipu (ako je pretplata) možeš na moj vip hr provjeriti potrošnjiu (ili slanjem sms poruke iz onog vodafone programa)
Zadnji Uredio zypi : 12-09-09 u 16:42