Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

koliko bzo se Mb trose tijekom surfanja?

Raspravljate o temi koliko bzo se Mb trose tijekom surfanja? u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; planiram uzeti vip mobile carnet.... paket 10GB... dali bi mi to bilo dosta kada bi npr surfao 4-5 sati na ...

Starter
    Datum registracije
    19-11-06
    Starost
    26
    Poruka
    41
    Liked
    0 times

koliko bzo se Mb trose tijekom surfanja?

planiram uzeti vip mobile carnet.... paket 10GB... dali bi mi to bilo dosta kada bi npr surfao 4-5 sati na dan... bez downloadanja glazbe, filmova... znaci samo surfanje, msn, facebook....?

unaprijed hvala....

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: koliko bzo se Mb trose tijekom surfanja?

da

Starter
    Datum registracije
    11-09-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Re: koliko bzo se Mb trose tijekom surfanja?

surfanje je vrlo širok pojam. ako samo pregledavaš stranice, a ne filmovi i muzika, napraviti ćeš u svakom slučaju manje prometa.

10 gigia je pona, fakat puno, ali sve ovisi o tvojim navikama i željama. online igrice rade promet, učitavanje slika, filmiča, mjuza, slušanje radia preko neta... sve to po malo cucla, pa kada se zbroji, ispadne pristojna cifra.
    potrudi se koristiti neki od programa koji prate potrošnju, ali nemoj uzeti taj podatak zdravo za gotovo zbog obračunske jedinice, da ne bi imao dodatnog troška.
    sve u svemu, 10 giga i surf kakav navodiš bi trebalo biti dovoljno, ali ne zaboravi na update programa koje imaš, update windoza i sl, attachmenti u mailovima i tak... mislim trebalo bi biti ali ipak koristi program koji ti prati potrošnju da bi bio ziher

btw, msn, vocaltek, i slični programi sa kojima misliš razgovarati preko neta mogu ti napraviti pristojin promet

osim toga na vipu (ako je pretplata) možeš na moj vip hr provjeriti potrošnjiu (ili slanjem sms poruke iz onog vodafone programa)
    Zadnji Uredio zypi : 12-09-09 u 16:42

Lajkaj nas na Facebooku