Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Koliko cesto reinstallirate windowse/vas operativni sistem u Tehnologija i Tehnika forumu; Nomadne san reinstalira i sad sve radi... Onako kad me pukne, reinstaliram......

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-02-07, 18:06   #21 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,212
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: Koliko cesto reinstallirate windowse/vas operativni sistem

Nomadne san reinstalira i sad sve radi... Onako kad me pukne, reinstaliram...
Servant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 18:11   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: negatron Pogledaj Poruke
Nisam već godinu dana, a i tad jer sam promijenio matičnu ploču.
NOD32, Windows Firewall, povremeni scan preko XoftSpy SE, redovito mjesečno skidanje Windows zakrpa, čišćenje registryja preko TuneUp Utilities 2007 i Registry Medic 5, defragmentacija hardova preko Diskeeper PlatinumPro 2007, držanje svih važnih podataka na drugom hardu, a na sistemskom samo instalacije programa i igara, i to je recept za dugovječnost Windowsa.
Čovječe... Pa ti imaš tih programa duple vrijednosti nego su sami Windowsi!
I to samo za održavanje njih samih... Hmhm...
Onda valjda moraju trajati!
Em ti Windowse takve... Treba ti program za ovo, pa za ono, pa ovakva pizdarija, onakava pizdarija... A sve bi to trebalo biti već i ugrađeno u system, kad je već potrebno.
No, kolika industrija onda propada... Tsccc, koja je sve to mafija...
vedo777 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 02:47   #23 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

jbm mu sunce, kad moram tako reći

danas stavio frišku instalaciju i nestao mi jedan hard tj tu je ali ga windowsi (i stari i novi) ne vide, kao da nije inicijaliziran

tričavih 200 giga, od toga 90 giga mp3

sad moram smislit što dalje
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 20:30   #24 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti

Šmrc - očekivao sam neki pametni prijedlog.
Očekivao sam da će se npr. javiti Silence, a kad ono silence!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 21:08   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Jel' su bila dva diska ili dvije particije?
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 22:43   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-07
Godina: 18
Poruka: 240
MadMike se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MadMike

Svakih 7-8 mjeseci, nekad i ranije ako zase*u
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 23:36   #27 (permalink)
Radost Europe

Citat:
Pravi autor: vedo777 Pogledaj Poruke
Jel' su bila dva diska ili dvije particije?
Imam 3 diska, sad 2 vidim, a ovog trećeg (s 2 particije, al nebitno) šipak.
Pri instalaciji je viđen kao disk od 180 giga, ali bez particija.
Naravno, ne pada mi napamet ići formatirat ili tako nešto. Za sad mi je zadnja nada da butam s DVDa Knopix, možda ga u Linuxu bude vidjelo (to mi je jednom uspjelo) - pa onda pješke, prebacivanje, prženje, prebacivanje... dok sve ne počistim.

Zadnji Uredio Lovel : 25-02-07 u 23:38.
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 23:43   #28 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,753
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

To se dogodilo i meni kad sam kod susjeda reinstalirao Windoze. Samo sto mi nismo mogli vidjeti dvije particije. Neznam dal ima kakav elegantniji nacin natjeravanja postojecih Windoza da prepozna doticni HDD ili nema, ali ja sam uzeo FileScavanger programcic i u dva popodneva sve podatke izvukao van, preprzio, zatim formatirao tu particiju i na kraju vratio sve nazad...

Negdje mi je ostalo u sijecanju (u nekom starom temporary fajlu ) da sam citao na newsima kako natjerat Windowse da ti uspiju procitat taj "nevidljivi" HDD/Particiju, ali stvarno ne sijecam se koje je bilo rijesenje i sto tocno treba.

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 23:51   #29 (permalink)
Radost Europe

Citat:
Pravi autor: daMassa Pogledaj Poruke
To se dogodilo i meni kad sam kod susjeda reinstalirao Windoze. Samo sto mi nismo mogli vidjeti dvije particije. Neznam dal ima kakav elegantniji nacin natjeravanja postojecih Windoza da prepozna doticni HDD ili nema, ali ja sam uzeo FileScavanger programcic i u dva popodneva sve podatke izvukao van, preprzio, zatim formatirao tu particiju i na kraju vratio sve nazad...

Negdje mi je ostalo u sijecanju (u nekom starom temporary fajlu ) da sam citao na newsima kako natjerat Windowse da ti uspiju procitat taj "nevidljivi" HDD/Particiju, ali stvarno ne sijecam se koje je bilo rijesenje i sto tocno treba.
Da, ali za moj Linux ili za taj File recovery trebam prostora na ova druga dva diska, a tu sam "malo" insuficijentan
Od oko 350 giga na 3 harda, imao sam nekih 20 slobodnog prostora
Nema veze, sad ću na godišnji pa nek se imam čime igrati
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 02:42   #30 (permalink)
Radost Europe

Btw - riješio ovo iznad programom "Active@ Partition Recovery"
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: format c, reinstall windowsa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114