| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Koliko cesto reinstallirate windowse/vas operativni sistem u Tehnologija i Tehnika forumu; Nomadne san reinstalira i sad sve radi... Onako kad me pukne, reinstaliram...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko cesto reinstallirate windowse/vas operativni sistem Citat:
I to samo za održavanje njih samih... Hmhm... Onda valjda moraju trajati! Em ti Windowse takve... Treba ti program za ovo, pa za ono, pa ovakva pizdarija, onakava pizdarija... A sve bi to trebalo biti već i ugrađeno u system, kad je već potrebno. No, kolika industrija onda propada... Tsccc, koja je sve to mafija... ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Koliko cesto reinstallirate windowse/vas operativni sistem jbm mu sunce, kad moram tako reći danas stavio frišku instalaciju i nestao mi jedan hard tj tu je ali ga windowsi (i stari i novi) ne vide, kao da nije inicijaliziran tričavih 200 giga, od toga 90 giga mp3 sad moram smislit što dalje ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Koliko cesto reinstallirate windowse/vas operativni sistem Imam 3 diska, sad 2 vidim, a ovog trećeg (s 2 particije, al nebitno) šipak. Pri instalaciji je viđen kao disk od 180 giga, ali bez particija. Naravno, ne pada mi napamet ići formatirat ili tako nešto. Za sad mi je zadnja nada da butam s DVDa Knopix, možda ga u Linuxu bude vidjelo (to mi je jednom uspjelo) - pa onda pješke, prebacivanje, prženje, prebacivanje... dok sve ne počistim.
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 25-02-07 u 23:38. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Koliko cesto reinstallirate windowse/vas operativni sistem To se dogodilo i meni kad sam kod susjeda reinstalirao Windoze. Samo sto mi nismo mogli vidjeti dvije particije. Neznam dal ima kakav elegantniji nacin natjeravanja postojecih Windoza da prepozna doticni HDD ili nema, ali ja sam uzeo FileScavanger programcic i u dva popodneva sve podatke izvukao van, preprzio, zatim formatirao tu particiju i na kraju vratio sve nazad... Negdje mi je ostalo u sijecanju (u nekom starom temporary fajlu ) da sam citao na newsima kako natjerat Windowse da ti uspiju procitat taj "nevidljivi" HDD/Particiju, ali stvarno ne sijecam se koje je bilo rijesenje i sto tocno treba.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Koliko cesto reinstallirate windowse/vas operativni sistem Citat:
Od oko 350 giga na 3 harda, imao sam nekih 20 slobodnog prostora Nema veze, sad ću na godišnji pa nek se imam čime igrati ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: format c, reinstall windowsa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

Onako kad me pukne, reinstaliram...