| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi kolko prometa radite na DSLu? u Tehnologija i Tehnika forumu; i naravno jel vam to uopće dosta... (ja ću se suzdržat od komentara)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kolko prometa radite na DSLu? 2 paketa, nije mi dosta... tolko mi stari daje... a ako pređem onda si sam plaćam...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: kolko prometa radite na DSLu? aDSL imam od 11/2004 i taj prvi mjesec sam potrosio 1,81GB. Najmanje ikada sam potrosio 02/2005 897,97MB. Najvise sma potrosio 10/2005 3,18GB. Ukupan promet od svih mjeseci je 32,34GB. Meni to nije dosta to se suzdrzavam jer nesmijem nabiti prometa vise od 120 kn. Tako vecinu programa skidam kod frenda koji ima flat rate. Di bi meni bio kraj sa FRom...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kolko prometa radite na DSLu? 300-400 GB malo si se zabunio ha?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Daydreamer | Re: kolko prometa radite na DSLu? Iman paket od 2 gb, a u biti potrosin oko 3.5 gb Kad sam imao flat, u 2 miseca sam ima 50 gb prometa. Mogli su (t-com) nan bar digod poklonit koji gigabajt, radije bi to, nego nekakvih 45 kn na simpa racun "za vjernost i nadoplatu u proslom mjesecu". ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: kolko prometa radite na DSLu? ...osobni rekord mi je bil 22 000 minuta u jednom mjesecu, ali neznam kolko je bilo prometa..filmovi s e-mulea dan i noc....bilo je jao......aol...flat rate....mislim da sam placal oko 70 dem.....sad se to smirilo jer je to u cro jos u banani...s cijenom.. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dslu, kolko, prometa, radite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:46.

malo si se zabunio ha?